Pitanje u vezi sa Mitrosom

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
alfonso

Re: Pitanje u vezi sa Mitrosom

Post by alfonso » 30 Sep 2016, 07:21

pisac wrote:,,Drumovi će poželjet Turaka, a Turaka nigdje biti neće! ...''
Jednog lepog suncanog jutra,ako na vratima Mitrosa osvane natpis ZATVORENO-NE RADIMO VISE
sta cete osetiti,i sta cete razmisljati?
Apsolutno nista. To je radnja. Ima drugih,nije vise ono doba "imao si jolanu pa udri". Pozatvarani su nam omiljeni kafici,klubovi,srusena igralista i parkovi (da bi se napravio parking naravno) i jos gomiletina stvari za koje me hvata mladalacka nostalgija.

alfonso

Post by alfonso » 30 Sep 2016, 07:23

Cisto da navedem primer za "tesku situaciju"
Necu reci koja radnja,ali cete verovatno cuti,otvara novu poslovnicu na Banovom brdu u Bg. Imaju onlajn prodaju,prodaju preko kp (cak,vecinu para tako i zaradjuju). Tako da ocigledno moze da se radi

RadeRas

Post by RadeRas » 30 Sep 2016, 08:05

jbt. ja sam zaboriavio da dodam kada si spomenuo Kupujem Prodajem. Mitros i na tom oglasnom prostoru redovno ažurira svoje proizvode koje navodno prodaje iako polovinu nikada nema na stanju. Tačno, ja zaboravio ovu PREVARU, čak i na KP postavlja lažne oglase sa cenom, a da tih artikala nema u radnji. U to su se mnogi uverili kada su pozivali zarad kupovine i od tada ne ulaze u Mitros. Ovi postave oglas na na KP, ti nazoveš, oni te zadrže 10min, kao proveravaju stanje i onda fora, "nestalo nam" a isti oglas sa sve cenom ažuriraju i sledeće nedelje na KP ..ti opet pozoveš opet nemaju i tako te vozaju..haha. Zar to nije lažno reklamiranje?
Bože zaboravio, pa oni ne koriste samo svoj sajt za OBMANU, koriste i Kupujem Prodajem. Au jebote

CountDuckula

Post by CountDuckula » 30 Sep 2016, 08:43

RadeRas wrote:jbt. ja sam zaboriavio da dodam kada si spomenuo Kupujem Prodajem. Mitros i na tom oglasnom prostoru redovno ažurira svoje proizvode koje navodno prodaje iako polovinu nikada nema na stanju. Tačno, ja zaboravio ovu PREVARU, čak i na KP postavlja lažne oglase sa cenom, a da tih artikala nema u radnji. U to su se mnogi uverili kada su pozivali zarad kupovine i od tada ne ulaze u Mitros. Ovi postave oglas na na KP, ti nazoveš, oni te zadrže 10min, kao proveravaju stanje i onda fora, "nestalo nam" a isti oglas sa sve cenom ažuriraju i sledeće nedelje na KP ..ti opet pozoveš opet nemaju i tako te vozaju..haha. Zar to nije lažno reklamiranje?
Bože zaboravio, pa oni ne koriste samo svoj sajt za OBMANU, koriste i Kupujem Prodajem. Au jebote
Ja sam upotrebio opciju Blokiraj sve oglase ovog člana. Pre 2 godine možda već. Ali i oglase mnogih sličnih koji recimo obnavjaju push/pull pot oglas, a nemaju ga na stanju kad sam hteo da kupim. Recimo niški Mix-Music Store. Važno je da se postavi milion oglasa dnevno i zauzme cela strana. I da se u toku dana, kad se pojavi još nečiji oglas, odmah ubaci još cela jedna strana i odguraju svi ostali bar na drugu.
Kapica za ovo, kapica za ono, bela kapica za ovo, ista takva ali u crnoj boji, prekidač za nešto, pa isti takav ali malo modifikovan… a pola nema na stanju. Ili bar tad nije imao kad sam zvao.
Samo Blokiraj sve oglase ovog člana i nikad više ne vidim da postoje.

Rockatansky

Post by Rockatansky » 30 Sep 2016, 10:54

RadeRas wrote:jbt. ja sam zaboriavio da dodam kada si spomenuo Kupujem Prodajem. Mitros i na tom oglasnom prostoru redovno ažurira svoje proizvode koje navodno prodaje iako polovinu nikada nema na stanju. Tačno, ja zaboravio ovu PREVARU, čak i na KP postavlja lažne oglase sa cenom, a da tih artikala nema u radnji. U to su se mnogi uverili kada su pozivali zarad kupovine i od tada ne ulaze u Mitros. Ovi postave oglas na na KP, ti nazoveš, oni te zadrže 10min, kao proveravaju stanje i onda fora, "nestalo nam" a isti oglas sa sve cenom ažuriraju i sledeće nedelje na KP ..ti opet pozoveš opet nemaju i tako te vozaju..haha. Zar to nije lažno reklamiranje?

Uu da, ovo bas ume da izludi! :evil: Ponekad hocu nesto da prodam, i kada stavim oglas, sutra ode na 3. stranu zato sto takvi kao Mitros (ima ih jos) nagruvaju 20 oglasa odjednom... :evil:

komil

Post by komil » 30 Sep 2016, 11:54

RadeRas wrote:Jel im niže cene nego u Mitrosu?
uzeh ovu pedalu kao primer jer je klon veoma skupe pedale Klon Centaur:

http://www.mitrosmusic.com/proizvod/196 ... Soul-Food/ 13100 dinara
http://www.guitarcenter.com/Electro-Har ... s-Pedal.gc oko 8500 dinara

Stvarno su niže cene u GC-u. :ziveli:

Lele pa i nemci imaju niže cene: https://www.thomann.de/gb/electro_harmo ... l_food.htm oko 10000 dinara.

Mora da samo Mitros plaća veću poštarinu, carinu, PDV, plate radnicima i komunalne dažbine? aaa
Ne možeš porediti prodavnicu (Mitros) sa jednim automatizovanim skladištem sa sajtom (Thomann).

komil

Post by komil » 30 Sep 2016, 12:07

ProfessorBaltazar wrote:A nasi likovi se onda pojave, najvece mudrice na svetu i najveci kapitalisti i bez 50% profita ili return on investment nece da pricaju. Treba da odu ti likovi malo na Harvard da objasne onim americkim sirotim MBAs kako se to radi brrre.
To je tačno. Ali ima i druga strana medalje. Ja sam recimo imao otvorenu firmicu u USA a i u Srbiji. Lično bih radije radio u USA sa 3% nego u Srbiji sa 50%. Moraš da uračunaš sav očigledni mito i korupciju, javašluk administracije (gde ćeš možda potrošiti dve nedelje, svaki dan po 2 sata, da dobiješ potvrdu da si platio porez, pa će ti opet negde neko reći da ti fali jedan papir). Carinu da i ne spominjem, ja sam za pojačalo dobio sugestiju da carinikovoj tetki pošaljem nešto posexpressom i volšebno se dve nedelje čekanja DHL robe rešilo istog dana. Možda ćeš morati i da radiš na tome da imaš stabilnu internet vezu, i opet će ti jednom mesečno biti neki problem sa internetom. Otvoriš radnjicu, i onda ti nenajavljeno dve nedelje kopaju neku kanalizaciju ispred. Moraćeš možda u kafane na krkanje svaki dan, jer su lokalci isključivo tako navikli da prave poslovne dogovore (al ajd da to neko i ne smeta).
Kada preguraš sve to i uspeš: dolaze nova potkovavanja ljubomornih. Jer, jbg, ako uspeš onda si jako van proseka. Onda dolaze razne nove mamipare i razno bacanje klipova pod točkove samo ljubomore radi.

board index

Post by board index » 30 Sep 2016, 14:17

^ Ovo je nazalost suva realnost srbistana...

zekaisapa

Post by zekaisapa » 06 Oct 2016, 18:13

Srdjan Mitros music wrote: Pojacalo Blackstar HT5R Vam mozemo ponuditi po ceni od 309 Eura uz usluge nasih prodavaca...
A sad ozbiljno, evo hocu da ga kupim po navedenoj ceni...kako, gde, sta, obzirom da sam nesto pazario kod vas pre neki dan i video sam cenu u radnji od 56-8…000,00(nisam siguran)?

metalstringer

Post by metalstringer » 07 Oct 2016, 08:40

u Mitrosu je Peavey 6505+ kombo od 60w 75 'iljada,a kada sam pitao za cenu u Artistu rekose mi da im je ostao jos jedan amp na lageru u N. Sadu i cena mu je 100 'iljada.moguce da je interesantna cena u Artistu jer sam pitao da li je moguca kupovina na rate,kazu moze cekovima na 6 rata,ali brate,preterase ga.

Rockatansky

Post by Rockatansky » 10 Oct 2016, 07:22

http://www.mitrosmusic.com/proizvod/887 ... --Set-of-3

Cini mi se da ovi magneti nikad nisu bili 14.000, ali sada odjedamput kao bili su, pa sada vise nisu... ;) Mozda i gresim, ali znajuci kako to rade u Mitorsu ne bi me cudilo... :lol:

alfonso

Post by alfonso » 10 Oct 2016, 09:40

Bice fora kad senadje neko dovoljno dokon da pravi snimke ekrana svakih mesec dana pa objavi to :)

bancika

Post by bancika » 10 Oct 2016, 10:34

Ovde ima 6 snapshotova iz prethodne 3 godine i nikad nisu bili 14k...

https://web.archive.org/web/20160214222 ... -Set-of-3/

Rockatansky

Post by Rockatansky » 10 Oct 2016, 14:59

Aha pa izgleda da su onda uvek bili ovako na snizenju ;)
OK moja greska onda, nema nikakve promene. Samo sam mislio da im je to bila cena bez popusta, pa sada kao... Ali izgleda da sam se natripovao. ;)

Frostensen

Post by Frostensen » 10 Oct 2016, 19:19

bancika wrote:Ovde ima 6 snapshotova iz prethodne 3 godine i nikad nisu bili 14k...
https://web.archive.org/web/20160214222 ... -Set-of-3/
Ko bi rekao.....

Post Reply