Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
ProfessorBaltazar

Re: Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?

Post by ProfessorBaltazar » 14 Oct 2016, 21:20

Sviro onaj Frank Gambale pa digo i on ruke od Yamahe.

board index

Post by board index » 15 Oct 2016, 00:49

RadeRas wrote:Rekoh Yamaha i .. Ja sam mislio kada čitam ovaj forum redovno i da pišem na njemu, ali ako deluje kao da RadeRas strikes again na svim temama onda ću da se odjavim, nisam od onih koji dave ljude. :cao:
Jesu li te ubedili da nastavis? :mrgreen:

clapton

Post by clapton » 15 Oct 2016, 01:32

pisac wrote:Jes,bogami,kad malo bolje razmislimo,cak i na ovom forumu najmanje ima prituzbi na Yamahu...pa i na Ibanez vrlo retko...

Ova Yamaha,novije produkcije,prosto obara s nogu.Na dizajn je mozda teze se navici,ali na zvuk-vrlo lako...
Osvojila me je na prvu loptu,ali sam ipak kupio Hagstrom SE sa p90.Razlog-cena.Yamahe Revstar nema na ponudi kao polovne,samo nove,cena 700 evra.
Natrcace neka prilika kasnije,mozda,i necu je propustiti-Yamaha zvuci zaista neverovatno.
da imam strata ovu bih ganjao. :D

nego, imate li kakav komentar na topic 'Squier CV vs Pacifica'?

tocilj

Post by tocilj » 15 Oct 2016, 11:12

clapton wrote:
pisac wrote:Jes,bogami,kad malo bolje razmislimo,cak i na ovom forumu najmanje ima prituzbi na Yamahu...pa i na Ibanez vrlo retko...

Ova Yamaha,novije produkcije,prosto obara s nogu.Na dizajn je mozda teze se navici,ali na zvuk-vrlo lako...
Osvojila me je na prvu loptu,ali sam ipak kupio Hagstrom SE sa p90.Razlog-cena.Yamahe Revstar nema na ponudi kao polovne,samo nove,cena 700 evra.
Natrcace neka prilika kasnije,mozda,i necu je propustiti-Yamaha zvuci zaista neverovatno.

Ako gledamo po cjenovnom rangu, mislim da je svaka Pacifica od 112V pa gore, bolji izbor od Squiera, jer je konstanta i ne razlikuje se toliko od komada do komada. Kod pacifice nema brljanja, sve su iste, svirljive i zvuče dobro. Posmatram ih kao Golf u svijetu auta :-D Ništa posebno i previše zanimljivo, ali standard kvaliteta i sve što jednoj gitari potrebno je ispoštovano.

pisac

Post by pisac » 15 Oct 2016, 16:48

Vise ima prituzbi zamerki i kleveta na racun Fender gitara nego na Squier Classic Vibe(proverite i ovde i na stranim forumima)-sto znaci,ma koliko to cudno zvucalo,da su i oni prilicno ujednacenog kvaliteta,i prilicno viskog za taj cenovni razred.Drugim recima,nema razocarenja.Jos ne cuh da se neko zalio na Classic vibe.Iskreno.Mozda gresim,ne znam.

bancika

Post by bancika » 15 Oct 2016, 16:51

Mozda ima veze i sa ocekivanjima...neko ko kupi fender ima (sa razlogom) ocekivanje da nece da dobije tarabu. A kad se to desi, sigurno nije srecan...

clapton

Post by clapton » 15 Oct 2016, 17:35

tocilj wrote:
clapton wrote:

Ako gledamo po cjenovnom rangu, mislim da je svaka Pacifica od 112V pa gore, bolji izbor od Squiera, jer je konstanta i ne razlikuje se toliko od komada do komada. Kod pacifice nema brljanja, sve su iste, svirljive i zvuče dobro. Posmatram ih kao Golf u svijetu auta :-D Ništa posebno i previše zanimljivo, ali standard kvaliteta i sve što jednoj gitari potrebno je ispoštovano.
112V je u tom cjenovnom rangu. Racunas li je? Ostali modeli su preko 600, 700 a to vec mora biti bolje od CV.

tocilj

Post by tocilj » 15 Oct 2016, 19:58

clapton wrote:
tocilj wrote:
clapton wrote: da imam strata ovu bih ganjao. :D

112V je u tom cjenovnom rangu. Racunas li je? Ostali modeli su preko 600, 700 a to vec mora biti bolje od CV.
Da, da...v je već dobra gitara.

OVCA

Post by OVCA » 17 Oct 2016, 17:14

Verovatno greska pri kucanju valute? :? A mozda i nije greska :https://www.kupujemprodajem.com/eko-2-s ... lter_id=11 :shock:

nebeskacarica

Post by nebeskacarica » 19 Oct 2016, 11:03

Čovek prodaje AC4TV za 200€ (!) po komadu uz napomenu da je na Thomanu 69€ skuplji

http://www.kupujemprodajem.com/Vox-AC4T ... -oglas.htm

Da, baš kao što je i u Player-u, radnji kod nas, 26€ jeftiniji.
http://www.player.rs/kombo-pojacala/vox-ac4tv/pro/5996

board index

Post by board index » 19 Oct 2016, 11:30

I nema ih na stanju... licno sam se mnogo puta opekao tako, cesto je na kraju ispadala i veca cena :(. Ne mislim konkretno na player, ali uopste moje iskustvo je lose, kao sto i mitros ima sve zivo na sajtu, a u radnju i ne bas...

board index

Post by board index » 19 Oct 2016, 16:40

*radnji...

RadeRas

Post by RadeRas » 19 Oct 2016, 19:31

nebeskacarica wrote:Čovek prodaje AC4TV za 200€ (!) po komadu uz napomenu da je na Thomanu 69€ skuplji

http://www.kupujemprodajem.com/Vox-AC4T ... -oglas.htm

Da, baš kao što je i u Player-u, radnji kod nas, 26€ jeftiniji.
http://www.player.rs/kombo-pojacala/vox-ac4tv/pro/5996
Player prodavnica je isti Mitros.Jedina pozitivna stvar je da oni napišu pored cene da nemaju proizvod. Jer tamo stoji: "obavesti me kada proizvod bude na stanju". Dovoljno da se ne upecaš i potrošiš bez potrebe i vreme i telefon. Ja sam tamo jurio nedeljama jednu stvar i digao ruke

nebeskacarica

Post by nebeskacarica » 20 Oct 2016, 17:41

Ok, sve to stoji, ali meni se čini ipak da je 200€ previše za to pojačalo. Imao sam ga, svirao neko vreme pa prodao i znam koliko je tad koštalo, kao i da je poskupelo u međuvremenu itd itd, ali...

Margos

Post by Margos » 20 Oct 2016, 19:39

Trazio sam neke lampe na kp i naletim na ovo.Ovaj ne odustaje :grummel_2:

http://www.kupujemprodajem.com/Vintage- ... lter_id=26

Post Reply