Ovako, ajde redom...
Izvini na demoralisanju odmah u startu, ali iskreno, obzirom kakvi smo kao trziste, mislim da se ne isplati.
Zasto? Zato sto takvu spravu, u odnosu na kolicinu ulozenog rada, nema smisla naplacivati MINIMUM 250-300e (pa i vise, obzirom na broj efekata), a za te pare ce svako reci - mogu da kupim brendirani procesor (vise firmi, da ne nabrajam) koji sigurno ima daleko vise opcija (mozda cak i inferiorniji zvuk nego sve tvoje analogne pedale na broju, za koje sam siguran da bi radile ekstra), ali imaju nesto sto tvoj procesor nema -
preprodajnu vrednost, koja se pokazala kao jedan od glavnih faktora pri kupovini opreme, nazalost.
Jbg, ja znam da bih ja pre dao 300e za Novu System polovnu, nego analogni multiefekat, uz svo duzno postovanje, molim te nemoj ovo shvatiti pogresno.

Ali dobro, svaka roba ima svog kupca na kraju krajeva.
Sto se koncepta efekta tice, svidja mi se. Ja bih samo uradio, ako je ikako moguce, onu foru sa Carl Martinovog Octaswitch-a - da u stvari kod svakog prekidaca imas 8-dip switch i da biras kombinaciju efekata kod svakog prekidaca, tako da imas 8 preseta na raspolaganju, a i mozes namestiti da u stvari svaki prekidac pali po pojedinacni efekat, tako da ako neces presete, mozes pojedinacno da palis gasis efekte.
I, na preamp i simulator ne bih stavljao footswitch, zbog ustede prostora, jer, to ili koristis ili ne koristis (ako ides direkt u mix, ili u pojacalo bez toga) tako da kapiram da je ekonomicnije napraviti klik-klak prekidac za preamp i simulaciju kabineta.
Sto se tice izbora efekata, mozda bih ubacio kompresor pored ili umesto boosta (neki kompresor koji moze da sluzi i kao boost), mislim da time imas vise mogucnosti u odnosu na obican boost, kao sto je npr resenje na Carl Marin Quattro-u.
Ne znam samo koji si reverb hteo, jer jedini reverb koji sam cuo da je radjen koristeci pt2399 nije mi se svideo kako radi, cuje se jasno da je to jedan dugacak niz jako brzih ponavljanja koji zapravo samo imitira reverb, i to neubedljivo...
EDIT: Ako imas love za zajebanciju i eksperimentisanje sa trzistem, napravi jedan, upicani ga koliko god mozes, pa vidi kakvo je interesovanje. Ali, mislim da to jedino ima smisla raditi strogo po porudzbini (kombinacija, redosled efekata i njihov broj u multiefektu), kao oni kraljevi Grci koje je Cortex kacio ranije...