mika(kako li se vec zove)
Mislim da je bezobrazno da prodajes neproverene informacije!!
Moje pojacalo je JTM60 i to sa 2x12" model 622 i ni u jednom trenutku nisam stavio cenu nizu od 650E,a taj o kome si ti mislio je neki lik iz Rume koji prodaje JTM30 koji je budzen,menjan zvucnik i slicno!!!Moje pojacalo je novo(iz devedeset i neke) u fabrickom stanju!Nebih ga prodavao da mi nije preveliko,a da ga probas,znao bih zasto ga nebih prodavao!
Nemam zasto da se pravdam,jer covek koji prati oglase manje-vise neka moja stvar je stalno tamo,nazalost nisam mogao iz prve da kupim Gibson,pa sam kupio jednu gitaru i stekao kintu,prodao tu,dodao lovu,kupio skuplju i tako dok nisam kupio Gibsona i USA Fendera,te gitare su bile kod mene svaka duze od godinu dana i prodao sam ih kako bih kupio nesto bolje,nazalost kod nas nemozes da prodas skoro nista za kes,pa sam prihvatao i jeftinije stvari jer se lakse prodaju....
Problem je sto ne mogu dugo da se zadrzim na jednom instrumentu(pri tom mislim i na menjanje gitara,a i na izbor instrumenta,posto sviram par),ali daleko od toga da kupujem gitare i opremu da bih preprodavao,jer od toga nema leba ako se nebavis svercom ili kradenim gitarama,a za to niti imam vremena niti obraza!Kod mene je dosao kraden Gibson jer sam bio lakoveran,covek iz Indjije (svi znamo o kome se radi) se kunuo da je legalan da mu je covek doneo iz Bankoka (ni manje ni vise) i da su se menjali za MM Luke itd,posle dve godine resim da ga prodam i kako sam ga stavio u oglas,javilo mi se jedno 10 ljudi koji su imali tu gitaru (isti s/n) u posedu,a gitara je 2007.,a ja je kupio 2008. u novembru i ja coveka kontaktiram i on me ubedjuje da s.ru i da ce on da ih tuzi bla,bla,hoce samo da mi obore cenu da je dam za dz it...pa kako znaju s/n?
Takva situacija mi se nikad nije dogodila!Niti ce,jer ja iskljucivo nabavljam opremu za sebe i kad skupim nesto kinte,to prodam,kupim drugo itd..!
I zbog takvih ljudi nisam ostao na Gibsonu koji je bio odlican,jer ne zelim da mi neko dodje u lice i kaze,pa to je kradena gitara,prodao sam je i rekao coveku da nemam papire,da je verovatno kradena sve u lice coveku da nedodjem u situaciju kao doticni preprodavac i otisao u mitros i uzeo novog Fendera Deluxe da znam da imam papire i racun!
Ako cemo tako,vecina vas je na oglasima veoma cesto,ali pod drugim imenom!Ja na svakom forumu i sajtu koristim isti nick!
Opet ti kazem,mani se corava posla i prvo proveri informacije!