moram da se izvinim...prosto ne stizem ...zbog prevelikih obaveza.
ono sto je novo je switcher 7/8.Vec vidjena varijanta ,recimo kod karl martina.Neznam na koju foru radi njihov...za moj mogu da kazam da sluzi svrsi.komplikovano za napraviti a i poprilicno skupo.Sve manje vise dostupno sto se delova tice ali kutija je definiytivno problem.postavicu slike unutrasnjosti ovih dana -kad stignem.
Tweeder ...sama rec kaze a i asocira.Inace zasnovan na semi wampler tweed 57.ukoliko radite po semi u cilju dobijanja odgovarajuceg zvuka,mora se voditi racuna o bias-ovanbju tranzistora.Ono sto stoji po semi ,za mene nije dalo zeljene rezultate,previse je fuzzy.Sada je ok.U njegovom zvuku se zaista moze prepoznati tweed sound.
Green tiger...prvi deo zasnovan na semi riot-a,drugi (tonske kontrole i izlazni buffer kao kod recimo pl;exitortion-a,mada se ova sema provlaci i kod drugih pedala.mnogo vece mogucnosti nego kod riot-a,a zadrzan je taj karakter sa tri clliping moda.
DC booster AC/RC booster...vec pisah...i mogiu da kazem da je jedna od mojih omoljenih.
Delay...modifikovani rebote 2.5...radi sjajno ukoliko se od njega ne zahteva da ima opcije kao tap tempo ili ko zna sta .dakle standarad.
Key to drive...zasnovan...na ko zna cemu

dok covek malo ne zadje dublje ne moz ni da zna...al da kazem da je vecina ovakvih sklopova potekla od marshall preampa.Izvanredan drive/dist zvuk.Bez komporesije...kao preamp barsunasto i vedro .kombinovao sam pinnacle ,DLSi diablo .
little spirit chorus...modifikovani little angel tj ostalo je samo srce od njega sve ostalo je izmenjeno.Odlican zvuk.
Krachun overdrive ,radjen po zahtevima i za mog velikog prijatelja.
Space FX...prva izradjena pedala te vrste kod mene.Radi se o kombinovanoj pedali koja u sebi sadrzi reverb,delay,pich,tremolo,chorus i flanger.Kud cete vise