[/quote]
Nemoj da očajavaš. Svi bi mi voleli da se pojavi neka dAbula koja će da prodaje svog strata iz osamdesetih Made in Japan za 50 evra pa da ga "beštelujemo". Čim ga donese brzi poštar, mi ga malo izsetapujemo i potom se ogradimo makar 50 evra u preprodaji.

A što bi tek voleli da se pojavi neko pa postavi neku pedaličku iz osamdesetih, recimo običan Tube Screamer TS808 za 50 ojra pa da se onda pojavimo kao onaj iz Arandjelovca i palimo masu haha.

Al otšla su ta vremena sa odlaskom hiperinflacije. Danas i penzioneri imaju šta da jedu za svoju penziju-
Tužžno, pazi sada nekima preostaje samo da postave oglas "KUPUJEM..." i tamo nakenjaju neki tekst šta traže od prodavca, al jebiga, sve je manje glupih somova, ni oni više ne borave u seoskim bunarima.

Zabaciti udicu u seoskom bunaru i očekivati da se ulovi som malo je uvrnuto a tek ni malo ozbiljno

[/quote]
Ja sam te zamolio već nekoliko puta, ali sam pogrešio puno - drugi put neću jer očigledno takve ne treba zamoliti jer to smatraju znakom slabosti... Već si psovao majku, nazivao djubretom i to stoji ne znam što ti je admin dozvolio da divljaš toliko, al njegovo je to..Ne znam za druge ali ja ne želim da čitam tvoja genitalno fekalna izražavanja i vređenje. To ti neću zaboraviti ni oprostiti, jer se praviš blesav i opet iste stvari po starom uz malo drugačije pakovanje. ALO bre pa nisam ti ja neki tvoj šošon sa kojim piješ pivo ispred zadruge pa razmenjujete cajpere. Tebi da dam 100e? za šatulicu ? Ja svoje sam pravim ili kupujem fabričke - znači normalan proizvod. Ne prodajem, još manje se hvalim, isto i za gitare -radim sebi da ne bih plaćao pojedinim nabeđenim majstorima, em dam pare em moram sam da doradim.
Ako si ti navikao da muljaš, da za uloženih X evra zaradiš nekoliko puta više, da preprodaješ kada zatreba .Super to je tvoje pravo

Ali nisamo svi takvi. Ne želim da imam posla sa takvim ljudima, alergičan sam na to. šalimo se malo jel da

. onako letnje lagano . u šali pa privali hahaha ho ho ho ho jao što je to lepo

. Moraćeš da nađeš nekog drugog za prepucavanje ja nemam živce za to.
Imaš problem da shvatiš da postoje drugačiji ljudi od tebe i sličnih. Nas ima malo ili se tako čini - ali nas ima. Istolersio sam te više nego ikoga ovde. Tako da zadnji put ti kažem - otkači se od mene bre, nemamo mi o čemu da razgovaramo niti sam ja tvoja ciljna grupa za prodaju.

pravi, prodavaj, radi šta želiš mene ne zanima, i pored toga svakom pa i tebi želim sve najbolje ..Ja nemam pravo da ti sudim, ali imam pravo da biram šta ja želim, a to je da se klonim.