Ja nisam tvrdio ( u glavnom piše forum pamti, no ima i toga što ti kažeš) već se zalažem da nije OK varati a ako ti napišeš da neke komponente garantuju duži vek bla bla onda je to varanje imho, jer ni same kompanije takvo šta ne pišu i zna se da je garancija od god do dve neko da i 3...najduže garancije kojih se ja sećam za pedale ne komponente su bile za boss 5 godina a za biyang isto tako no ne znam jesu li ostvarive kod nas...I tu su pedale ispod 100e ok ima po koji boss iznad nov.
Nekada je bilo na KP da nema navođenja na kupovinu, nekome ko nije poznavaoc sva ta imena mogu delivoati kao ''wow strava'' kao i ono već čuveno made in Japan - kada ne znaš odakle je zvizni Japan i mirna Bačka
Takođe moj se stav zna po pitanju radova ''domaćih gurua'' , velika većina nešto priuči i onda dobijemo šta dobijemo

...O cenama šta reći

.. Ja i dalje ostajem pri svom stavu za pedalu sve da je neki Ninja pravio ne dajem više od 50e.........što preporučujem i svuda oko sebe, mogu da razumem veći iznos oko100e ako je baš nešto novo na tržištu ili pak neki lični hir, u ostalim slučajevima a to je 99,99% da platim šaku elemenata toliki novac no thx.
a drugo država dozvoljava da ti pokrećeš neku hajd da nazovemo proizvodnju na divlje, da se kopira itd...O svemu već rečeno ovde da ne ponavljamo.....Na kraju niko ne može nikoga da spreči da radi sa svojim novcem šta želi - tako ko želi neka izvoli

.... Ja neću nisam fan domestic pedala takvog tipa sa KP. Ako želim pravljeno uradim solo. Svako od nas ima mozak pa neka razmišlja........
Jedino je muka ta što je naše tržište stisnuto, malo ima informacija a puno dezinformacija, nedostaje neki slobodniji uvoz..ako nam je već standard takav kakav je stvarno ne kapiram što su nas stisli sa carinama - koje opet ne važe za sve..I da li će konačno doći taj dan da i Srbija dobije neki strani lanac prodavnica, ili barem 1-nu tipa Thoman, MusicStore itd...eto barem jednu.

još kada bi nekim čudom skinuli carinu za pojedince tipa želim da kupim polovnu pedalu/gitaru od preko a da me ne oderu na grani, pa to bi bio raj

PS biće bolje ljudi javili jutros na dnevniku

PS2 ima tona sličnih oglasa te najbolje pedale, te najbolji fuzovi, te sviraju oni koji u stvari ne sviraju itd. valjda je ok ako ih iskomentarišemo