Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
kwiss

Re: Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?

Post by kwiss » 13 Aug 2017, 04:27

Driver wrote:
13 Aug 2017, 00:09
Saće Rade da se javi :obrve:
Zna on da će se komentarisati njegove blesave cene :)

MIKI-DJORDJE

Post by MIKI-DJORDJE » 13 Aug 2017, 07:00

kwiss wrote:
12 Aug 2017, 22:19
[urlhttp://www.kupujemprodajem.com/RT-Custom-Klon- ... lter_id=18][/url]

Auuuu,plus futrola od muda neprcanog pacova :D
:lol: :lol: :lol: :lol: odvalih se od smeha za ovog pacova....
Znaš ja mislim da je dotični ''mrtav ozbiljan'' te i ako se javi on će u starom stilu objasniti kako je ta cena opravdana :lol: ...
..Sećam se da je protesvovao protiv Alpha potova i sl a ne lezi vraže evo u ovoj najskupljoj baš njih ima..mslim drvo - mora da je taj Pacov nešto čačkao oko drveta čim ovoliko košta :rlol: ..... Jesus :bambi:

http://www.kupujemprodajem.com/RT-Custo ... -oglas.htm

OVCA

Post by OVCA » 13 Aug 2017, 08:07

Ha,do juce ste svi tvrdili da svako ima pravo da ceni i prodaje svoju robu po sopstvenoj proceni,tj.da trazi koliko hoce,samo da ne laze i ne vrsi prevaru u pokusaju?! :grummel_2:

kwiss

Post by kwiss » 13 Aug 2017, 09:01

OVCA wrote:
13 Aug 2017, 08:07
Ha,do juce ste svi tvrdili da svako ima pravo da ceni i prodaje svoju robu po sopstvenoj proceni,tj.da trazi koliko hoce,samo da ne laze i ne vrsi prevaru u pokusaju?! :grummel_2:
Da u pravu si ,samo ako imaš u toj proceni realnosti :ziveli:

MIKI-DJORDJE

Post by MIKI-DJORDJE » 13 Aug 2017, 10:29

Ja nisam tvrdio ( u glavnom piše forum pamti, no ima i toga što ti kažeš) već se zalažem da nije OK varati a ako ti napišeš da neke komponente garantuju duži vek bla bla onda je to varanje imho, jer ni same kompanije takvo šta ne pišu i zna se da je garancija od god do dve neko da i 3...najduže garancije kojih se ja sećam za pedale ne komponente su bile za boss 5 godina a za biyang isto tako no ne znam jesu li ostvarive kod nas...I tu su pedale ispod 100e ok ima po koji boss iznad nov.
Nekada je bilo na KP da nema navođenja na kupovinu, nekome ko nije poznavaoc sva ta imena mogu delivoati kao ''wow strava'' kao i ono već čuveno made in Japan - kada ne znaš odakle je zvizni Japan i mirna Bačka
Takođe moj se stav zna po pitanju radova ''domaćih gurua'' , velika većina nešto priuči i onda dobijemo šta dobijemo :) :bambi: ...O cenama šta reći :) .. Ja i dalje ostajem pri svom stavu za pedalu sve da je neki Ninja pravio ne dajem više od 50e.........što preporučujem i svuda oko sebe, mogu da razumem veći iznos oko100e ako je baš nešto novo na tržištu ili pak neki lični hir, u ostalim slučajevima a to je 99,99% da platim šaku elemenata toliki novac no thx.
a drugo država dozvoljava da ti pokrećeš neku hajd da nazovemo proizvodnju na divlje, da se kopira itd...O svemu već rečeno ovde da ne ponavljamo.....Na kraju niko ne može nikoga da spreči da radi sa svojim novcem šta želi - tako ko želi neka izvoli :) .... Ja neću nisam fan domestic pedala takvog tipa sa KP. Ako želim pravljeno uradim solo. Svako od nas ima mozak pa neka razmišlja........ :bambi:
Jedino je muka ta što je naše tržište stisnuto, malo ima informacija a puno dezinformacija, nedostaje neki slobodniji uvoz..ako nam je već standard takav kakav je stvarno ne kapiram što su nas stisli sa carinama - koje opet ne važe za sve..I da li će konačno doći taj dan da i Srbija dobije neki strani lanac prodavnica, ili barem 1-nu tipa Thoman, MusicStore itd...eto barem jednu. :bambi: još kada bi nekim čudom skinuli carinu za pojedince tipa želim da kupim polovnu pedalu/gitaru od preko a da me ne oderu na grani, pa to bi bio raj :bambi: :ziveli:
PS biće bolje ljudi javili jutros na dnevniku :bambi: PS2 ima tona sličnih oglasa te najbolje pedale, te najbolji fuzovi, te sviraju oni koji u stvari ne sviraju itd. valjda je ok ako ih iskomentarišemo :ziveli:

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 15 Aug 2017, 19:28

http://www.kupujemprodajem.com/Lapsteel ... -oglas.htm

:rlol:

Овог шампиона планирам да упознам што пре.

MIKI-DJORDJE

Post by MIKI-DJORDJE » 15 Aug 2017, 20:24

obradovaćeš se jako Kristijane.... :) :bambi: ..ko sme da se ''kladi'' da je gitara English 100%, evo ko pozove pazi ako nije neka super raritetna bla bla a one limove je ugradio majstor kraj Misisipija i to onako kako se nekada radilo od korita za pranje veša ša slao nazad parobrodom za UK.... :roll:

bio ja jednom dokon pa zvao.....ne za ovu već za drugu....moja je bila ''Američka'' lik bre zalepio nalepnicu šta li je al jeste bila neka starija gitara stvarno od preko ali kažem kantetina samo takva....

eh da mi je jedna ''Jagodinka'' raritetna....

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 15 Aug 2017, 20:52

Јасна ствар. Видим да воли и ове дршке за шерпе и ручице за намештај да углави. Само ово је по мени много више од покушаја преваре. Са овом дозом наиве ја ипак типујем на неки опасан шум на вези, бојим се да он прво себе убеди у читаву причу па онда крене даље.

MIKI-DJORDJE

Post by MIKI-DJORDJE » 15 Aug 2017, 21:27

moguće...no ladno ima 20 poz za prodaju instrumenata... Ja kada sam pitao za tu i posle saopštio da nema veze sa tim oni se izvlače kao deca, počev od spuštanja cene preko nisam ja znao ne ne ne to je to meni su tako rekli...tako da moguće i da je taj ''šum'' a i da ima jedna doza bezobrazluka........

stvarno sam razmišljao da skupimo potpisa koliko može više od 100 bi bilo super i poslati Thomanu i sl pa neka neko otvori radnju, za menjanje zakona tj ukidanje carine za pol instrumente pa i nove bi trebalo više...i opet nije sigurno..nešto se zanosim - nada teško zamire...mada nije nemoguće ovo za thomana...sve zemlje u okruženju tj barem većina ima neku jaku prodavnicu takvog tipa...recimo danas gledam a i juče cene gitara u Mađarskoj ogromna razlika neke bih rado kupio ali ne znam zbog carine šta i kako....

hipihill

Post by hipihill » 16 Aug 2017, 09:05

Ovako je tekao kratak razgovor sa prodavcem iz oglasa "gitarsko pojacalo fender mustang 40wati": "Dobar dan", "dobar dan", "zovem u vezi pojacala pa sam hteo da pitam s obzirom da na slici izgleda pomalo odvratno..." -(ovde sam naglo prekinut)- "odvratno, to malo prasine sto ima, nemojte vise da me zovete!!!"! I tup, tres slusalice!

Pojacalo izgleda ovako na jedinoj objavljenoj fotografiji:
Image

alfonso

Post by alfonso » 16 Aug 2017, 16:59

Tog lika ne zovem vise. Zvao jednom za nekog afinitija, lik samo sto mi nije j.mater i pokusao da mi uvali sx lp za 125 evra. Ja pitam kad moze da se pogleda,on laze zovite me kad skupite pare. Ja kazem imam pare, ali radim pa da se organizujem, on kaze vazi kad skupite pare vi se javite. NIKAD VISE!

OVCA

Post by OVCA » 16 Aug 2017, 20:29

hipihill wrote:
16 Aug 2017, 09:05
Ovako je tekao kratak razgovor sa prodavcem iz oglasa "gitarsko pojacalo fender mustang 40wati": "Dobar dan", "dobar dan", "zovem u vezi pojacala pa sam hteo da pitam s obzirom da na slici izgleda pomalo odvratno..." -(ovde sam naglo prekinut)- "odvratno, to malo prasine sto ima, nemojte vise da me zovete!!!"! I tup, tres slusalice!

Pojacalo izgleda ovako na jedinoj objavljenoj fotografiji:
Image
Posle takvog uvoda sa tvoje strane, ne znam sta si ocekivao da ti odgovori:"Da,odvratan je po malo,pa zato resih da ga prodam...?"Izvolte. :grummel_2:

nebojsak

Post by nebojsak » 16 Aug 2017, 23:00

Pa jeste odvratno, pogle tamo levo gore ono zrno prašine. Ja to ne bih držao u sobi.

clapton

Post by clapton » 17 Aug 2017, 00:51

ne mogu da shvatim da je neko ovako neuredan. pazi na sta to lici. na ovakve oglase se ni ne okrenem, samo next.

MIKI-DJORDJE

Post by MIKI-DJORDJE » 17 Aug 2017, 05:53

ima li link do tog oglasa? Ne znam koji je razlog ali mnogi očekuju da daš pare bez i a da kažeš, šta god da pitaš kao prst u oko da si im stavio...nego koliko košta to malo pojačalo na kraju?
malo prašine :bambi: , garant ima neki magičan efekat na zvuk..........''vintež'' :bambi: look

Post Reply