Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Re: Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Itekako treba.
Samo sta mu znaci "u savršenom stanju igre." WTF?
Samo sta mu znaci "u savršenom stanju igre." WTF?
-
Gde da prijaviš? jedino ako su uveli opet na KP..Nije on jedini imaš ih par koji to stalno rade, onaj piano forte svaki oglas gde ima tekst na English a to je svaki skoro jel je tako iskopiran a lik je ubio soma pozitivnih...tako da ne znam šta da ti kažem...ako msliš da treba ti prijavi......
Ako su vratili tu mogućnost na KP da se prijavi netačan oglas ništa mu nisi naudio oni samo pošalju poruku ''zbog prijave vam sklonili oglas'' ili ne vide ga drugi tako nešto beše...i sutra opet može da se kači.....
Čak i kada te neko prevari te imaš prepisku i obratiš se KP bukvalno ništa ne urade, pitaju te jesi li prijavio supu ☺☺☺ i daju ti neki formular koji ti baš i nije neka velika pomoć jer u Muriji ti kažu da mora oštećeni privatno da goni po sudu prevaranta............ i ako dobiješ na sudu onda sud kaže ''da se taj plati a ako neće prinudno da se naplati'' i obično biva da prevarant navodno nema para i nema imovinu koja te tako si em prevaren em izgubio pare na sudu.......
To svi uigrani prevaranti znaju dobro otuda tolika sloboda da se zavrću ljudi.....
Jedina opcija je da u takvom slučaju to rešiš na pametan pri agresivan način, mudro ladne glave... A ako si hteo da prijaviš Reverbu neznam kako to ide, i da li ih zanima što takvo..verujem da piše u pravilima...
U svakom slučaju pozdravljam tvoju dobru volju da takvo šta uradiš, čak i to što si ode spomenuo je isto već bar nešto.
Postoji mogućnost prijave oglasa. Ispod naslova oglasa imaš opcije: "Pratim", "Podeli" I " ...". Klikneš na te tri tačkice I zatim se otvara prozor I vodi te kroz opcije.
Uputio sam administratoru informaciju da postoji oglas na stranom sajtu sa identičnim slikama .
Uputio sam administratoru informaciju da postoji oglas na stranom sajtu sa identičnim slikama .
Moze li neko da mi kaze da li je ovo Kineska gitara? Interesantno je sto je predjasni vlasnik bio piano "Paul Reed Smith PRS custom 22 se tremolo SD pickup"
-
a ok hvala, nisam vidiš davno pogledao jedno vreme su sklonili tu opciju..moguće na kratko.
-
Link? Čoveka nisam imao prilike da upoznam lično osim poruke i tako toga, ali videh da često kupi gitaru pa je preurdi da li on ili neko za njega ne znam...tipa dobar magnet se skine pa ubaci krš, raskupusa dobra gitara , oštećena našminka...a nekad verujem ništa ne dira...msm samo on znade. Sećam se lepog Charvela MIJ ladno mu je iščupao ploču i ubacio boga pitaj šta i opet oglasio kao original

To ne znači da dotični ne prodaje i OK stvari ili da pak ne treba da kupiš od istog- ti ćeš sam odlučiti o tome. Gitaru pogledaj ili povedi nekog iskusnijeg da vidi.
Ako hoćeš ala PRS gitaru a nemaš lovu moja ti je preporuka Vinatge VRS 100 bolja je od Korenaskih PRS i ide u korak sa US modelima naravno za daleko manju lovu, sigurno drvo nije super egzotično kao PRS tipa telo iz 1 dela ili takvo šta ali nije ni puno iza toga. Hardver super, magneti itd...Nekako je prošla ne zapaženo a cena je svojevremeno bila smešna tipa do 300evra nova na nekom sniženju, ja sam uzeo belu i prodao je jer je tada Vinatge bio nepoznat i kao ono bio sam pod uticajem drugih ''ma PRS kopija'' i ako nije...te prodadoh i uzeh drugo nešto...iskreno krivo mi je, super gitara.....
i varijanta dva nešto iz Thomana HB CST serija za koju imam reči pohvale samo...Iskreno ja želim jednu za uzmem

jeste da nisi pitao šta umesti Kineskog PRS ili Korenaskog ali eto zaneo sam se ☺
Hvala za pojasnjenje,dakle Koreja...
-
Nema na čemu, ne znam koja je gitara morao bih da vidim slike, postoje i Kineske kopije. Zvanične jaftinije PRS su SE i one su Korea barem bile verujem da su i dalje, ništa specijalno za te pare ima boljih gitara, da kažem da vrše posao ali su meni nove preskupe za to što nude a ljudi traže opet suviše za 2nd hand tipa od 400 do 500e što je imho previše za to. srećno.
-
Vec par dana me odusevljava ovaj oglas https://www.kupujemprodajem.com/Gibson- ... =146947345
Kaze covek "vrhunska replika identična 100 % USA originalu i tonski i vizuelno", a vec sa fotografije se vidi da bukvalno ni jedan jedini detalj nije veran originalu, mogu misliti kakav je tek ton
!
Kaze covek "vrhunska replika identična 100 % USA originalu i tonski i vizuelno", a vec sa fotografije se vidi da bukvalno ni jedan jedini detalj nije veran originalu, mogu misliti kakav je tek ton

-
Zanimljivo, Dečko ili čovek je već snizio cenu
.....
mada ne znam šta da kažem da nije napisao ''fake'' ja bih se upecao
.... Isrneko nije neka novina da 4 puta jeftinija gitara može da zvuči kao kao Gibaja ili Fendiša ali ova mi baš ne uliva poverenje, telo je koliko vidim bar iz 4 dela...
Dobro sad ovaj oglas ali stvarno ne kapiram foru sa ''zlatnim'', čak i kada kupuješ tipa tremolo ili čivije najjeftiniji je metalic chrom pa crna farbetina i onda žuti, a realno meni se barem tako pokazlo uvek mi se prvo ogulio crni ali uvek..Na nekim ''zlatnim'' doduše kao da ima sloj više ali kod lošijih ume brzo da izbledi....
LM života mi bih radije za 200e kupio novu gitaru, naravno kopiju LP......
No videćeš hipi on će to prodati, svi oni uvek prodaju ma koliko to zvučalo suludo ali sam primetio da voli narod većina barem naručito početnici - neko ko svira tek koju god- da se nakiti to u uglasima. Ima onaj fator cene i ubeđivanja, masu sam puta čuo od malđih ako je gitara shit i skupa a ima jeftinija i dobra lepiće se za shit ono kao ''čim košta mora da valja,i što bi čovek toliko lagao''...... Čim lepe toliko to G i F na svemu i svačemu postoi potražnja. Bez šale nikada to nisam kapirao, ali nikada...nema šanse da bih svirao nešto ili obukao čak a da znam da je kopija.Ne vidim poentu...kao da oni što nisu muzičari kažu ''wow ima G ili F'' , radije sam za originalnost marak bila i neka leva firma.

mada ne znam šta da kažem da nije napisao ''fake'' ja bih se upecao

Dobro sad ovaj oglas ali stvarno ne kapiram foru sa ''zlatnim'', čak i kada kupuješ tipa tremolo ili čivije najjeftiniji je metalic chrom pa crna farbetina i onda žuti, a realno meni se barem tako pokazlo uvek mi se prvo ogulio crni ali uvek..Na nekim ''zlatnim'' doduše kao da ima sloj više ali kod lošijih ume brzo da izbledi....
LM života mi bih radije za 200e kupio novu gitaru, naravno kopiju LP......
No videćeš hipi on će to prodati, svi oni uvek prodaju ma koliko to zvučalo suludo ali sam primetio da voli narod većina barem naručito početnici - neko ko svira tek koju god- da se nakiti to u uglasima. Ima onaj fator cene i ubeđivanja, masu sam puta čuo od malđih ako je gitara shit i skupa a ima jeftinija i dobra lepiće se za shit ono kao ''čim košta mora da valja,i što bi čovek toliko lagao''...... Čim lepe toliko to G i F na svemu i svačemu postoi potražnja. Bez šale nikada to nisam kapirao, ali nikada...nema šanse da bih svirao nešto ili obukao čak a da znam da je kopija.Ne vidim poentu...kao da oni što nisu muzičari kažu ''wow ima G ili F'' , radije sam za originalnost marak bila i neka leva firma.
Miki, nije valjda da bi se ti upecao!? Ne mogu da verujem! Baš me briga za oglas, vrednost i drugo jedino sam komentarisao njegov opis da je "vrhunska replika identična 100 % USA originalu i tonski i vizuelno"! Pa mene bi bilo sratmota da tako nešto napišem za gitaru kojoj ni jedan jedini detalj ne odgovara originalu!
znamo, to kazes u svakom drugom postuMIKI-DJORDJE wrote: ↑17 Oct 2017, 22:49LM života mi bih radije za 200e kupio novu gitaru, naravno kopiju LP......