@metalstringer
Ja sam hteo da uradim review te gitare, ali nikako da stignem, odneo je za Srbiju i tako ostade.
Mozda ti pomognem, sto se tice Calmstina ili kako god da ih zovu, ko zeli scallop, a pri tome ne zeli sam da ga radi, mislim da se taj kinez vise isplati od Squier Bulleta, pa i Affinitija ukoliko neko zeli scallop (jer da platis nekome je tipa 100e dodatnih da ti to uradi). Vrat je veoma svirljiv kao sto rekoh, gitara je za tu cenu sasvim pristojna! Ima malo losije obrade tu i tamo, ja sam moju narucio iz ciste znatizelje

, prvo sam se oprostio od tih para pa je narucio i onda - prijatno iznenadjenje. Potreban je setup, malko je visa akcija itd, ali za tu cenu, kao sto rekoh, pogotvu ko zeli gotov scallop - isplati se.
Sto se tice magneta, imaju skroz pristojan zvuk! Tacnije, kada pustis nekome tesko ce ti reci razliku izmedju tih magneta i recimo onih u Squerima (da ne racunam CV i Deluxe verziju), jedina mana magneta i elektronike je sto ima suma, znaci ono sto su nalepili "noiseless" kao da su se namerno zajebavali

, ali zvuk je skroz pristojan, ukoliko ne juris ne znam sta ili ne radis svirke, nema potrebe da ih menjas.
Recimo, moze se desiti negde da je farba lose nanesena na telu i slicno, ali... totalno nebitna stvar. Npr, ja sam im trazio da ima 21 prag i oni su bukvalno odsekli 22. prag i nisu tu izlakirali, ali, niti utice na svirku niti je nesto sto se ne moze "prefarbati". Takodje, stim ok drzi, ocekivao sam da ce mnogo losije drzati, mislim da bullet drzi losije, tj. skoro sam ubedjen (imam i bulleta). Ja sam stavio Malmsteenove zice i svirao je malo, posle je odneo sa ostalim gitara i stoji, ali ako juris scallop, a ne zelis da ga sam radis, mislim da neces pogresiti.
p.s. Neko moje misljenje na konto ovoga, vrat iz jednog dela ili vise zbog tona... ovakva ili onakva farba... u danasnje vreme gde je sve digitalno i gde se zvuk poprilicno moze ofarbati i farba se, mislim da je to nebitna stavka osim ukoliko neko ili juri za svoju dusu tako nesto ili nije neki ultra poznati gitarista pa mu ***** li ga sta treba, u suprotnom...