Šalju DHL-om isključivo pa te ovde odrape ko majmuna. Jednom sam od njih poručio za nekih 56 funti a na kraju me sve izašlo 140 evra plus zezanje sa štampanjem, potpisivanjem pa skeniranjem i slanjem dokumenata DHL-uNoisy_jazzmaster wrote:da li je neko narucivao stvari sa allparts.uk i da li salju oni uopste u srbiju?
Narucivanje opreme iz inostranstva i procedure...
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Narucivanje opreme iz inostranstva i procedure...
DHL je za izbegavanje, koji god sajt da je u pitanju. Pricao sam applepie-u, meni su na carinu od 1050 dinara dodali 3970 dinara za uslugu carinjenja, pa me je besplatan paket (zamena kindla, free od amazona) kostao cca 5500 dinara, plus, kao sto on pomenu, kad ti stigne nesto, moras sa mejla da skines formulare, odstampas, potpises, skeniras i posaljes nazad. Dok mi je npr UPS poslao kurira kuci sa paketom i formularima, potpisem, platim coveku i gotovo
-
Noisy_jazzmaster
znaci u tom slucaju allparts otpada, ne daju mi se tolike pare bez razloga :/
noizy, zajebi mustang bridge, uzni iz BG-a neki schaller sa rolling sedlima i rokaj 
ne znam, graphtech sam stavio na strata i cini mi se da mi ubio ton primetno...mozda umisljam
interesantno,jos od nekolicine prijatelja koji su uzimali graphtech delove sam cuo da nema nikakve razlike u zvuku.svima im je zajednicko da su kucni sviraci na otprilike 3 vata jacine,sto bi se reklo.mozda se razlika oseti tek na vecim snagama...bancika wrote:ne znam, graphtech sam stavio na strata i cini mi se da mi ubio ton primetno...mozda umisljam
i ja sam taj...ostavljam mesta da sam se zajebo i da ta gitara jednostavno zvuci lose. Hteo sam da kupim metalne da zamenim pa da potvrdim, ali ne mogu da nadjem toliko uske, a ne znam gde su originalni.neki wrote:.svima im je zajednicko da su kucni sviraci na otprilike 3 vata jacineo
-
Frostensen
Mega Music uvozi po narudzbini preko Thomann.de, mozda tako nesto probati.
nisi smeo uopšte da im daš pare već je trebalo da im pošalješ račun sa naznakom da su uslovi trgovine DDP i da se buniš do kraja jer oni namerno ne žele da ti predlože povoljniju tj. normalnu solucijuTrooper wrote:DHL je za izbegavanje, koji god sajt da je u pitanju. Pricao sam applepie-u, meni su na carinu od 1050 dinara dodali 3970 dinara za uslugu carinjenja, pa me je besplatan paket (zamena kindla, free od amazona) kostao cca 5500 dinara, plus, kao sto on pomenu, kad ti stigne nesto, moras sa mejla da skines formulare, odstampas, potpises, skeniras i posaljes nazad. Dok mi je npr UPS poslao kurira kuci sa paketom i formularima, potpisem, platim coveku i gotovo
i ja ću da napomenem da DHL IZBEGAVATE U ŠIROKOM LUKU
jednom sam bio primoran da primim pošiljku preko njih koja je takođe bila besplatna i u životu se nisam sreo sa većim neprofesionalizmom
sve u svemu, rasprava za paket je trajala dve nedelje i na kraju je podignut u DHL centru u Novim Banovcima (bez obzira što je plaćen ceo put Dablin - Zaječar), ali zato nisu uspeli ni dinar da mi otmu
Au
sa'ce neko sranje 100%... ili opet sneg ili neki zemljotres...
Možda je shooter iz Velikačke Ivanče odradio prepaid ...guv'nor wrote:Ausa'ce neko sranje 100%... ili opet sneg ili neki zemljotres...