Kupovina opreme preko oglasa

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Locked
Haralampije

Re: Kupovina opreme preko oglasa

Post by Haralampije » 17 Jan 2011, 13:09

DJ_MY_SOUL wrote:@Haralampije

A da li je moj meksikanac taj cuveni upgrade? Po serijskom broju pokazuje da je napravljen izmedju 2008-2009 ?
Pa sve iznad MZ6xxxxx je takvo,tj postalo je standard od tada.Bio je jos jedan upglade ali samo kozmeticke prirode,promenjen logo,titnovan je vrat i fenserskiji pickguard.Isto tako su i usa modeli iz 2008. prosli kroz par upgradeova do sada.

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 17 Jan 2011, 14:00

http://www.kupujemprodajem.com/Gibson-S ... ter_id=104
:)

ako ne verujete da je foto pravi, javite coveku nek' dodje da objasni.

nikolic025

Post by nikolic025 » 17 Jan 2011, 14:16

Ja znam da ima neki beli u NS-u svira ga Caba (8. dan) i on mi je pricao da je na njegovom lomljen vrat i da ga je Kiki sredjivao,toliko znam o lomljenim vratovima gibsona...

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 17 Jan 2011, 14:19

nikolic025 wrote:Ja znam da ima neki Beli u NS-u svira ga Caba (8. dan) i on mi je pricao da je na njegovom lomljen vrat i da ga je Kiki sredjivao,toliko znam o lomljenim vratovima gibsona...
ne, ja sam na pogresno mesto postovao. na temi "kupovina gitare", pominjan je oglas Dragana iz Indjije za 2 sg-a, i bio je jedan komentar da se "vidi da je slomljen vrat"

Strat08

Post by Strat08 » 17 Jan 2011, 16:55

Milanares wrote: Ajde kad saznas da su dobili PB600 - objavi obavezno, molim te!
Vazi se :wink:

Haralampije wrote:
Pazi 'vako,svasta na njihovom sajtu stoji,jer ga ne apdejtuju sto je njihov minus.
Postovao sam vec negdje, ali cu postovati i ovdje, jer je neprimjereno da se pljuje po instituciji od strane preprodavaca (uzeo sam od tebe Haralapije citat, jer dotični ne zeli da odgovara na moje postove).

Kad sam kupovao zadnju gitaru, prije dva mjeseca, otprilike, desila se sledeća situacija: Dolazim u radnju, gledam par modela, dolazim do modela koji sam šmeknuo preko sajta, kad tamo šok, cijena veća za 10.000 rsd, šta cu, obidjem još malo i izadjem, nije mi se dalo ni da pitam što je tolika cijena. Odem sa djevojkom do Ušća, vratim se u Mitros, eto cisto da pitam, imam vremena, a i da nisam dzabe potezao čak do Beograda. Pitam ja Voju, druze, reko', reci mi što je ovolika cijena ovoj gitari, na sajtu je dosta niza, on meni, kako to, ne mogu se cijene sa sajta i na artiklu mimoilaziti, mora biti kako je na sajtu. Ode on, provjeri, i vrati se, kaze neko je tu cijenu stavio, ne znam zasto, na sajtu piše 35.000 rsd i toliko gitara i košta, ta cijena na gitari ne vazi. Naravno ja sav srecan, probam, rezervišem i za par dana pazarim gitaru.

Ja vjerujem Mitrosu i radije cu dati pare njima, ako nista, onda bar zbog garancije, a poredjenje sa Mitrosom od strane preprodavaca, je u krajnju ruku smiješno, zbog dosta činjenica, izmedju ostalog i tog poreza. Ko razume, shvatiće!
Last edited by Strat08 on 17 Jan 2011, 17:03, edited 1 time in total.

Joey Sartiani

Post by Joey Sartiani » 17 Jan 2011, 17:00

http://www.kupujemprodajem.com/Hitno-46 ... ter_id=743

Kako me nerviraju ovakvi oglasi......

Prodajem elektricnu gitaru, izgled (kopija stratocaster), proizvodjac nepoznat, dobio sam je novu pre nekoliko meseci. Teget i bela kombinacija. Mogu da posaljem i slike. Radi sve kako treba, ali imam jos dve gitare i meni je visak koga treba da se oterasim.

Ccc :roll: Pa covece ako mozes da posaljes posalji sta sad ne razumem foru? :roll:

ILi oni kada napisu - Ko je veoma zainteresovan i spreman da je kupi saljem mu slike na e- mail! :roll: Ma daj kako neko moze da bude ozbiljno zainteresovan da kupi nesto opisano u 2 recenice a nije ni sliku video a kamoli uzivo..... MENI TO SVE SMRDI KAO DA NEKO KRIJE NESTO TU! Sad ne zeli da posalje slike da svi vide nego samo taj jedan koga planira da oblati....A mozda ga strah da ne ispadne ismejan ovde na forumu....

Ili pak oni drugi koji kazu ko je veoma zainteresovan i ozbiljan saljem mu audio snimak da vidi kako to zvuci... :roll: Daj covece nalepi na youtube i stavi link odmah da svi vide i cuju, ZASTO LJUDI MORAJU DA KOMPLIKUJU STVARI I DA PALAMUDE?

Kao da su gitaru ukrali od Hendriksa licno pa je sad tu kriju i dele informacije o njoj samo retkim ljudima koji ce je kupiti 95%....

Meni sve to lici na kradenu robu, ostecenu robu i ko zna sta jos.....

Sad svi okacili slike, a ti si jedan nasao da budes pametan i ne zelis okaciti slike....Kako su glupi - pa to je njima minus.....
Jos fali da kazu - Ko kupi gitaru na nevidjeno kao bonus dobije trzalicu i slike gitare kad mu dodje AKS ekspres da zna koji je paket za njega tj koju je gitaru porucio :XD:

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 17 Jan 2011, 17:06

Ja tako napisem kada nisam kod kuce na par dana, a kacim oglas, ili kada neko odnese digitalac pa ga vraca za par dana....

Joey Sartiani

Post by Joey Sartiani » 17 Jan 2011, 17:15

Guitar_thrill wrote:Ja tako napisem kada nisam kod kuce na par dana, a kacim oglas, ili kada neko odnese digitalac pa ga vraca za par dana....
Pa dobro, sticaj okolnosti, verovatno posle postavis slike....Ali ovi ljudi kazu da mogu da postave slike ali eto nisu hteli! Ili kazu da iskljucivo salju slike ali samo na mail! Znaci nije tu stvar do digitalca itd, oni vec imaju slike......A svako danas ima i fon sa fotoaparatom - kamerom od 200 mega piksela, pa nemam digitalac trenutno i nije neki izgovor!

Ista stvar i za audio koji nude...VEc su ga nasnimili ali samo ce "posebnima" da posalju!

Kazem ti, meni su takvi oglasi sumnjivi i nikad ih ne shvatam ozbiljno, jer sta ima neko da krije gitaru ili deo opreme kad prodaje??

Zaborqavio sam da kazem da me nerviraju i oni oglasi kad neko stavi sliku sa neta za pedalu i napise - e ovakva je ista samo malo prljavija i ima malecnu ogrebotinu sa leve strane npr.....Pa covece stavi ti nama original fotografiju a ne mi da buljimo u novu fotosopiranu sliku a ti da nam opisujes a mi da zamisljamo.... :roll: :roll: :roll:

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 17 Jan 2011, 17:16

Strat08 wrote:
Haralampije wrote:Pazi 'vako,svasta na njihovom sajtu stoji,jer ga ne apdejtuju sto je njihov minus.
Postovao sam vec negdje, ali cu postovati i ovdje, jer je neprimjereno da se pljuje po instituciji od strane preprodavaca (uzeo sam od tebe Haralapije citat, jer dotični ne zeli da odgovara na moje postove).

Kad sam kupovao zadnju gitaru, prije dva mjeseca, otprilike, desila se sledeća situacija: Dolazim u radnju, gledam par modela, dolazim do modela koji sam šmeknuo preko sajta, kad tamo šok, cijena veća za 10.000 rsd, šta cu, obidjem još malo i izadjem, nije mi se dalo ni da pitam što je tolika cijena. Odem sa djevojkom do Ušća, vratim se u Mitros, eto cisto da pitam, imam vremena, a i da nisam dzabe potezao čak do Beograda. Pitam ja Voju, druze, reko', reci mi što je ovolika cijena ovoj gitari, na sajtu je dosta niza, on meni, kako to, ne mogu se cijene sa sajta i na artiklu mimoilaziti, mora biti kako je na sajtu. Ode on, provjeri, i vrati se, kaze neko je tu cijenu stavio, ne znam zasto, na sajtu piše 35.000 rsd i toliko gitara i košta, ta cijena na gitari ne vazi. Naravno ja sav srecan, probam, rezervišem i za par dana pazarim gitaru.

Ja vjerujem Mitrosu i radije cu dati pare njima, ako nista, onda bar zbog garancije, a poredjenje sa Mitrosom od strane preprodavaca, je u krajnju ruku smiješno, zbog dosta činjenica, izmedju ostalog i tog poreza. Ko razume, shvatiće!
ovo sam i ja isto doziveo. Rekli su mi "Koja je cena na sajtu, po toj ceni ces dobiti"

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 17 Jan 2011, 17:20

Ja nemam telefon sa kamerom, jedva da ima i koju monofonu melodiju :hide: no to nije tema, razumem sta hoces da kazes, ali opet, ko stvarno nesto zeli da kupi, nije mu tesko da zatrazi slike/snimke na mail...

Inace stvarno, je l' postoje neka pravila/kazne ako se komunicira sa banovanim osobama, secam se da Dvejn i ja jednom nismo smeli na chatu da se direktno obracamo jednom momku koji je imao ispod 100 postova :bambi:

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 17 Jan 2011, 17:23

mislim_stvarno wrote: ovo sam i ja isto doziveo. Rekli su mi "Koja je cena na sajtu, po toj ceni ces dobiti"
a ja suprotno, kad sam hteo da kupim wah, dosao da probam i sve to super, i pitam koja je cena, ono vise od 5000din skuplje nego na sajtu, odu da vide na sajtu, pa nazovu u Mitros u BG, i ovi ima kazu da ne vazi cena sa sajta, pa se ja vratim kuci bez waha :bambi:

Stanko

Post by Stanko » 17 Jan 2011, 17:33

Guitar_thrill wrote:
mislim_stvarno wrote: ovo sam i ja isto doziveo. Rekli su mi "Koja je cena na sajtu, po toj ceni ces dobiti"
a ja suprotno, kad sam hteo da kupim wah, dosao da probam i sve to super, i pitam koja je cena, ono vise od 5000din skuplje nego na sajtu, odu da vide na sajtu, pa nazovu u Mitros u BG, i ovi ima kazu da ne vazi cena sa sajta, pa se ja vratim kuci bez waha :bambi:
Isti slucaj za Carbon Copy, ovde u Bg-u...

O.o

Post by O.o » 17 Jan 2011, 17:40

Guitar_thrill wrote:Ja nemam telefon sa kamerom, jedva da ima i koju monofonu melodiju :hide: no to nije tema, razumem sta hoces da kazes, ali opet, ko stvarno nesto zeli da kupi, nije mu tesko da zatrazi slike/snimke na mail...

Inace stvarno, je l' postoje neka pravila/kazne ako se komunicira sa banovanim osobama, secam se da Dvejn i ja jednom nismo smeli na chatu da se direktno obracamo jednom momku koji je imao ispod 100 postova :bambi:
:1:

evo stvarno ja sam trazio slike i lik mi poslao

MaxOnBass

Post by MaxOnBass » 17 Jan 2011, 18:13

Mitros je generalno haoticna radnja, cene im se cesto ne slazu i mora se licno proveravati sve i svasta.. ali generalno su okej ;)

btw ljudi jel ima neki smajli koji kaze "namestio se ispred kompa sa kokicama i cekam da se i ova tema zatvori zbog odredjenih [cenzurisano] [cenzurisano] koji [cenzurisano]"?

Strat08

Post by Strat08 » 17 Jan 2011, 18:29

MaxOnBass wrote:Mitros je generalno haoticna radnja, cene im se cesto ne slazu i mora se licno proveravati sve i svasta.. ali generalno su okej ;)

btw ljudi jel ima neki smajli koji kaze "namestio se ispred kompa sa kokicama i cekam da se i ova tema zatvori zbog odredjenih [cenzurisano] [cenzurisano] koji [cenzurisano]"?
Zamislite samo da ga nema... Po kome li bi se tek onda odredjivale cijene, po Thomanu? :lol: Opet kazem, ja cu uvijek drzati stranu Mitrosu, kad je u pitanju Mitros vs Preprodavci!

npr. ovaj :kokice: :mrgreen:

Locked