Suvišno je raspravljati sa tobom kad nemaš argumente, to ti nije 1 put da koristiš ta poređenja, uvrede i baviš se nekim pokušajem nalize koja je ništa drugo do vulgarnost, zavist, ljubomora i bes . Za zapad znam da postoji kontrola na više nivoa kao i nekom dalekom istoku a ti kritikuješ ne osnovano jedne ili druge kako ti kad odgovara. Ko se mača lati od istog brzo i gine, da li
može od govana da se napravi pita?
koliko sam video kod nas jedan mali deo ljudi može, samo ne razumem šta im smeta tema gde se pomaže ljudima da kupe kvalitetno a pristupačno. Možda jer neće više imati interesovanja za njihovu pitu? Verujem da je tako.
Niko nije kazao da su najbolje na svetu, ali su mnoge daleko iznad cenovnog ranga, da pratiš materiju znao bi koliko su puta iste te gitare bile predmet pohvale po renomiranim časopisima i gde majstori koji prave ne pitu kao neki već kvalitetnu opremu iste te gitare i hvale. To rade jer nisu ljubomorni, zavisni i besni. Sigurni su u svoje znanje i kvalitet te su sposobni da naprave custom opremu što serijaska proizvodnja ne može - već je gitara napravljena. Takođe su svesni da će sutra njima neko doneti HB gitaru za eventualni set up, prepravku i slično.
Jesi ti nekad kupio HB gitaru, jesi svirao - nisi. Osuđuješ nešto što nisi ni video. Firme preko imaju reputaciju koju stiču godinama i kupac je zaštićen zakonom, dovoljno je kažeš da želiš da vratiš i bez obrazlaganja ti daju novac nazad, te gitare su testirane od strane ne par već 1000 ljudi eto oni su svi ''Veverice'' a ti si u pravu. Sasvim logično
Ne možeš da uvezeš u EU - Nemačku bilo šta rađeno od ne dozvoljenih materijala ili hemikalija to ide do tog nivoa kontrole.
sviraju po binama
naravno sigurno je to Wembley
lJudi koji su endorseri Gibsona /Epija i dobitinici Gremija kupuju njihove gitare te skidaju natpis i dotična drugarica je prepravila malo headstock, njem majstor nije blatio već iskreno kazao da bi samo drvo tog kvaliteta platio približno tu cenu. Moj LP ima pravi Floyd Rose 1000 koji košta preko 100 evra, na ZVANIČNOM FLOYD ROSE SAJTU SE NJEGOV BASE PLATE PRODAJE ZA 80$
Teška je preko 4 kg ja tako volim, a obično se ceni lakši Mahagoni da poznaješ materiju to bi znao i zna se gde istog tog Mahagonija ima. Tako da je drvo na najavljenoj gitari lutijerski gledano vrednije od moje.
Thoman tu gitaru kao moju daje za koji evro ispod 300 jer prave profit prometom i direktnom nabavkom ti ne možeš da razumeš trgovinu na veliko pa ti je zato to čudno.