Velika kupovina vol.3
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Velika kupovina vol.3
imam mafina, sto? pa kapiram da ovaj OCD moze da radi na neku foru ka skrimer, ne? zato kapiram da batalim sve, dok neskupim kesha za OCD, a nije jeftin, i onda mi on radi kao neki skrimeroliki bust i kao sharoliki drajf u isto vreme.. neke sulude kombinacija... tako nesto...
more'l to?
ps. ko strata ima, hamove zaboravlja... mislim sta radje gledate singl ili dubl?
more'l to?
ps. ko strata ima, hamove zaboravlja... mislim sta radje gledate singl ili dubl?
Pa sta mu fali?Duane wrote:imam mafina, sto?

El bi ti radije sa jednom ili dve, ako cemo vec tako?ps. ko strata ima, hamove zaboravlja... mislim sta radje gledate singl ili dubl?

sinisake wrote:El bi ti radije sa jednom ili dve, ako cemo vec tako?ps. ko strata ima, hamove zaboravlja... mislim sta radje gledate singl ili dubl?

to sto nije skrimer...cccira wrote:Pa sta mu fali?Duane wrote:imam mafina, sto?

ps. sa jednom
Lazes, al' nema veze.ps. sa jednom

Duane, da l' bi ti smetao DIY screamer?
@duejn: Ma uzi bed mankija i kombinuj ga sa mafinom i drajvom voxa i ne treba ti nijedan drajv vise u zivotu 

zavisi... ako je dobar ne, ako je los da...sinisake wrote:Lazes, al' nema veze.ps. sa jednom![]()
Duane, da l' bi ti smetao DIY screamer?

pa mislio sam mankija, ne zbog kvalitete, nego cene, al jebaga... onda sirac pomenuo one hardwiree i neam pojma meni se sve pomutilo u glavi... pa mi je i sd-1 udario u vugla... a onda i ocd bugla... al ocd je posebna prica... za sad je ocd nedostizan, al jednog dana... dok shumari budu vredno radili i pomagali dabru oko brane, jedna ce pedala faliti iz mitrosa, a ta pedala ce biti ni koja druga do disciplin e kitschme, a zvace se boss dd3... a ja cu za to vreme da pazarim ocd-a
ps. ne lazem... bar ne efikasno... a i ta jedna ako valja, bolja je od drugi' sto!
Navuk'o si se, kanda.pa mislio sam mankija, ne zbog kvalitete, nego cene, al jebaga... onda sirac pomenuo one hardwiree i neam pojma meni se sve pomutilo u glavi... pa mi je i sd-1 udario u vugla... a onda i ocd bugla... al ocd je posebna prica... za sad je ocd nedostizan, al jednog dana...
He, he, kad sam pomenuo Gaji da mi treba i treci drajv (dist?), i to obrazlozio na slican nacin kao u prvom postu ove teme

Kompatibilni su, lepo rade upareni, mogu da se nameste da rade VEOMA slično(na jednom do dva setinga), ali ipak su to, kada se dan završi, potpuno drugačije zverke.Duane wrote: jel ima neko predstavu kako bi radili skrimer i OCD, jel vredi to icemu? jel moze OCD u neku ruku da zameni skrimera? da li su "kompatibilni" jean sa drugim ako se nadju u nizu?

Ako uracunam onaj sa pojacala ja ih imam 4 (drajva) i hocu OCD!!!
Pedalofilija
Ne znam, ja se sve nadam da ce me to koliko-toliko zaobici. Imam neki pedalboard iz snova koji polako ostvarujem, koji ce zadovoljiti sve moje efektne potrebe (naaadam se)

Ne znam, ja se sve nadam da ce me to koliko-toliko zaobici. Imam neki pedalboard iz snova koji polako ostvarujem, koji ce zadovoljiti sve moje efektne potrebe (naaadam se)
Dobro je znati da nisam jedina zrtva. 

Hm, pa tesko je tu zayebati stvar, ako znas sta radis i koristis koliko-toliko kvalitetne komponente.zavisi... ako je dobar ne, ako je los da...![]()

G.A.S.pedalomanija, sta li...
Mora da se prosiri ponuda ako mislite da dogurate do 75. strane. Gde je Barber, Catalinbread, Xotic ili nesto skuplji Menatone, Zvex, Mad Proffesor itd.

sub_zer0 wrote:G.A.S.pedalomanija, sta li...
Mora da se prosiri ponuda ako mislite da dogurate do 75. strane. Gde je Barber, Catalinbread, Xotic ili nesto skuplji Menatone, Mad Proffesor itd.![]()
Buahahhahahahahaha, znao sam da su Ameri to vec pronasli, ahhahahaha, pa tamo to i moze da se pojavi, klasifikuje, prouci, gde je najvise casha...
Valjda je neko i capio doktorat na tu temu...
Ahahahahaha