Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Fender strato kaster 1962
Aaaaaa,znaci tako izgleda 

http://www.kupujemprodajem.com/Gibson-f ... id=5769772
Evo Ljubise sa Nebojsinog naloga
. Koliko znam ovo je zabranjeno, pitam li se da li da ga prijavim? 
Evo Ljubise sa Nebojsinog naloga

ео, видите да је он супер и ферprodajem je za 550eur jer mi trebaju pare inace je vrh instrument za te novce gde god se pojavite sa ovom gitarom ostacete jako zapazeni na ovakvom modelu je svirao i poznati svetski gitarista Jimmi Hendrix ako nemate sav novac odmah na ruke mogu vam izaci u susret a to je odlozeno placanje to jest nesto novca na ruke a nesto u cekovima mislim da je to posteno i fer sa moje strane

Ljubisa je onaj sa druge slike ... majica just do it siva ...
- LifelessDead
Ljuba siri biznis, snalazljiv momak...
-
Jao zakasnio sam, svi oglasi su obrisani.... 

Ova tema preti da se preimenuje u "Ljubišino ćoše", mislio sam da neću više da ga citiram ali, uvek me obraduje, dakle opet malo o "matoroj modifikovanoj":
"...da je ne hvalim previse dodjete svirate pa se uverite i sami idealno za onog ko hoce da ima Atraktivan model gitare na kakvom je svirao svetski gitarista Jimmi Hendrix da se razumemo nije svirao bas na ovoj gitari vec na ovakvom modelu ali ipak je to pohvala i gde god se snjom pojavite ostavicete povoljan utisak uzdahe..."
Ovo sa uzdasima me dotuklo, pure genius...
"...da je ne hvalim previse dodjete svirate pa se uverite i sami idealno za onog ko hoce da ima Atraktivan model gitare na kakvom je svirao svetski gitarista Jimmi Hendrix da se razumemo nije svirao bas na ovoj gitari vec na ovakvom modelu ali ipak je to pohvala i gde god se snjom pojavite ostavicete povoljan utisak uzdahe..."
Ovo sa uzdasima me dotuklo, pure genius...
- LifelessDead
Meni je samo fascinantno kako neko moze biti toliko nepismen. Ej, kao koristis internet, sviras gitarice(mada i to je pitanje) ovo ono a nisi cuo makar za veliko slovo ili tacku.
- nikolic025
Sto sam se ja smejao pre nekoliko nedelja kada sam mu rekao da sam zainteresovan i da cu da je kupim ako ima neke papire o autenticnosti instrumenta ...Dobio sam odgovor da sam lud i da kada bi imao papire,samo bi njih mogao da proda za par hiljada eura a sa gitarom jos vise... 

Znas li ti koliko kostaju papiri za stranca,a tek prekucavanje?
to je i meni rekao...izgleda ipak da smo mi ludinikolic025 wrote:Sto sam se ja smejao pre nekoliko nedelja kada sam mu rekao da sam zainteresovan i da cu da je kupim ako ima neke papire o autenticnosti instrumenta ...Dobio sam odgovor da sam lud i da kada bi imao papire,samo bi njih mogao da proda za par hiljada eura a sa gitarom jos vise...

Pisano o tome pre par strana.
ma wah samo takav, kuciste plastika, u tom cenovnom rangu to cete tesko naci
fora je sto ga nema da se kupi osim reizdanja pa si je lik dao za pravo da nabudzi cenu.
ja sam imao reizdanje, preporucujem svakako, jeftiniji, kuciste je metalno, wah je interesantan, druga prica skroz u odnosu na crybaby/vox klasike.
a i neko mi rece da ga je lako klonirati, like a dog's reproductive organ...

ja sam imao reizdanje, preporucujem svakako, jeftiniji, kuciste je metalno, wah je interesantan, druga prica skroz u odnosu na crybaby/vox klasike.
a i neko mi rece da ga je lako klonirati, like a dog's reproductive organ...