Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Locked
Kristijan
Uvaženi član

Re: Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija

Post by Kristijan » 25 Mar 2010, 12:48

Mada, eto ja sam pre neki dan imao vanredno lepo iskustvo vezano za kontakt putem KupujemProdajem. Obavio sam trampu s čovekom iz Kruševca, on meni poslao pedalu, i ja njemu poslao pedalu, sve na reč, i sve išlo glatko. Ja dobio pedalu u perfektnom stanju, i poslao pedalu u perfektnom stanju, i lepo se mi izdopisivali onako u radosti i veselju, kao da živimo u nekom idiličnom svetu u kome ne postoje podvale. Eto, da ne bude da se samo gadna iskustva pominju.

Born_Dead

Post by Born_Dead » 25 Mar 2010, 13:16

samo sto mene neki lik kada sam prodavao git zvao 15 puta isto iz krusevca nudio mi line6 procesor,bossove pedale,sve zivo,i naravno nije provaljivao da zove jednog istog lika,odnosno,toliko je ljudi vec pokusao da ne kazem prevari ali da pokusa neki sumnjivi posao da odradi da nije vise znao kog zove. thats my personal opinion

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 25 Mar 2010, 13:28

Pa dobro sad, ja čisto sumnjam da poštenje i nepoštenje ima veze sa lokacijom i kvalitetom vode iz lokalnog vodovoda :) Nisam sad hteo da preporučim Kruševljane kao proverene poštenjačine, naveo sam da je čovek odatle da bih objasnio zašto se nismo sreli uživo zarad trampe.

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 25 Mar 2010, 13:30

Kristijan wrote:Mada, eto ja sam pre neki dan imao vanredno lepo iskustvo vezano za kontakt putem KupujemProdajem. Obavio sam trampu s čovekom iz Kruševca, on meni poslao pedalu, i ja njemu poslao pedalu, sve na reč, i sve išlo glatko. Ja dobio pedalu u perfektnom stanju, i poslao pedalu u perfektnom stanju, i lepo se mi izdopisivali onako u radosti i veselju, kao da živimo u nekom idiličnom svetu u kome ne postoje podvale. Eto, da ne bude da se samo gadna iskustva pominju.
I to je tacno.
I ja imam slicna iskustva.

The Mask AE

Post by The Mask AE » 25 Mar 2010, 13:43

Ih ih. Pa sad ispade da ako te neko zove onda je garant prevara. Nemaju ljudi generalno love i stala je kup-prod. muzicke opreme. Mene su ljudi cak iz Mostara zvali. Svoj telefon ne ostavljam vise na sajtovima zato sto se neki cika nasao pametan pa me zvao u 23:45. Lepo napisu mail (iako napisem da nema zamene ::ranting:: ) i tako se dopisujemo.

Enivej ostao sam u kontaktu sa par ljudi sa kojima nisam sklopio nikakav deal iako smo pricali preko skajpa i msnova kojekakvijeh x sati. Kapiram to kao lepo iskustvo, a i dobio sam par korisnih informacija ko je ko i sta da i sta ne.

I naravno :kokice:

nenadnenad

Post by nenadnenad » 25 Mar 2010, 14:00

ko je ko i sta da i sta ne?

sirac-šunka
vragolan

Post by sirac-šunka » 25 Mar 2010, 14:28

Kristijan wrote:Pa dobro sad, ja čisto sumnjam da poštenje i nepoštenje ima veze sa lokacijom i kvalitetom vode iz lokalnog vodovoda :) Nisam sad hteo da preporučim Kruševljane kao proverene poštenjačine, naveo sam da je čovek odatle da bih objasnio zašto se nismo sreli uživo zarad trampe.
Ali kad generalizuješ, sve ide brže! :mrgreen:

Born_Dead

Post by Born_Dead » 25 Mar 2010, 15:22

ma podsetio si me,naravno ima i u nekog jagodinca koji ne voli malog jovanchu from chicago! :lol:

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 25 Mar 2010, 20:41

Funkomat wrote:
Kristijan wrote:Mada, eto ja sam pre neki dan imao vanredno lepo iskustvo vezano za kontakt putem KupujemProdajem. Obavio sam trampu s čovekom iz Kruševca, on meni poslao pedalu, i ja njemu poslao pedalu, sve na reč, i sve išlo glatko. Ja dobio pedalu u perfektnom stanju, i poslao pedalu u perfektnom stanju, i lepo se mi izdopisivali onako u radosti i veselju, kao da živimo u nekom idiličnom svetu u kome ne postoje podvale. Eto, da ne bude da se samo gadna iskustva pominju.
I to je tacno.
I ja imam slicna iskustva.
:1: :)

LifelessDead

Post by LifelessDead » 25 Mar 2010, 22:02

http://www.kupujemprodajem.com/Gibson-S ... -oglas.htm

hmm...nisam ekspert ali rekao bih da je ovo fake...aj da ne komentarisem headstock sad, dovoljno je pogledati na onaj jeftini kofer sto ide uz nju...

nikolic025

Post by nikolic025 » 25 Mar 2010, 22:51

I cena je smesna za Standarda,trazi 1300E,ali ima tu jos jedna zackoljica...Pogledaj civije sa zadnje strane,nisu u ravni,a negde sam video da Gibson mora da ima u redu civije,tj. da su u ravni one iglice sto idu od srafa...

Cini mi se da i ova slika pokazuje to:

http://www.kupujemprodajem.com/Paznja-b ... -oglas.htm

LifelessDead

Post by LifelessDead » 25 Mar 2010, 23:13

ma da od pozadi treba da budu u liniji kod fejkova ona gornja uglavnom odskace, i logo je drugaciji...uglavnom kod originala je to sve simetricno. Evo link gde se vide razlike, mada kinezi napreduju iz godine u godinu:

http://www.mylespaul.com/forums/gibson- ... -fake.html

Zanimljivo je da odmah nakon sto je covek upozorio na fejkove ovaj okacio oglas posle njega :XD:

Born_Dead

Post by Born_Dead » 25 Mar 2010, 23:43

nije mi jasno zasto neko pokusava da uvali fake sigurno zna da je sada vec to provaljeno ali isuvise provaljeno,mislim mnogoo lako se moze proveriti,ja mislim da bi on vise uzeo para tako sto bi ga prodao kao rucni rad nego kao "GIBSON" jer svaki pametan kupac bi navratio ovde da se raspita. :D

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 26 Mar 2010, 09:25

Zato sto su ljudi govna.

coca

Post by coca » 26 Mar 2010, 12:56

Delim misljenje da je bolje da se prodaje kao rucni rad, nego da je okace kao "org.fake" sigurno bi uspeo da je i kao takvu proda za dobru cenu, al' sta se moze ljudi su takvu u ovoj Zemlji, svak zeli nekome nesto da podvali i uvali, ali sigurno da ima i dobrih ljudi da ne bude da su svi koji prodaju instrumente kvarni..., dobro je da se o tome diskutuje i samo treba tako nastaviti, jer je to najbolje resenje u borbi protiv onih sto rade podvale za originale, sto vise slika, iskustava drugih mnogima siguran sam vec koristi i koristice... Pozdrav,Coca!!!

Locked