Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Fender strato kaster 1962
Pojačalo izgleda kao odlična kupovina, iako se apsolutno ne razumem u Marshall-e... Lampaš za 350e, 30W, odlično izgleda, ali naravno treba probati... Sa tom (a i sa manjom) glasnoćom opušteno gura solidno glasnu svirku, provereno.
- LifelessDead
Gledao sam nesto po netu slike i Youtube-u i ni na jednom nisam video da ima logo zute boje niti ovu dole plocicu sa logom. ***** ga, ne bih voleo da mi uvale fake. Inace bas sam se zaostrio da ga uzmem ali jbg. covek je uvek paranoican kad mora da da malo vise kesa koji je stekao dugo vremena 

Lično, mislim da jako teško može biti fake. Proveri kontrolnu tablu da li je ok po slikama na netu, i nazovi čoveka i jednostavno se raspitaj. Na kraju krajeva, nisi daleko, idi i vidi pojačalo uživo i najbitnije - probaj. Ili jednostavno traži da ti pošalje na mail slike zvučnika, trafoa, itd, otkud znam...
- LifelessDead
Pricao sam sa covekom. Iskreno i on mi je pomalo sumnjiv. Odmah je poceo pricu sa "svirao ga Randja", "ko god ga proba odmah ce da ga uzme, svi su mi to rekli", "imam jos dvojicu koji trebaju da uzmu ali nisu tu do kraja nedelje", "hitno mi, imam majstora u stanu" ...doduse,ne mora nista da znaci ali jbg. kao sto rekoh paranoja je uvek tu
...mene mrzi da se cimam do njega pogotovo sto nemam kola, ako bih ga uzeo on bi mi ga dovezao, i to se covek ponudio 

- rockozaurus
Izvini ali opet mi nije jasno gde je problem u celoj stvari..?Covek ce da ga donese na kucni prag,mozes da probas, ako nisi siguran,mozes da pozoves neograniceni broj ljudi koji ce da kazu svoje misljenje,itd.Gde ces lepse od toga.Zamisli samo kako je nekom momku iz Surdulice,koji bi isto da zasvira na ovakvom Marshallu ali nema kako...Ili da ga kupi na slepo ili da plati 20-ak evra autobus do Beograda i isto toliko nazad...O kakvoj paranoji tek on treba da govori!?Mislim,mrzi te da dodjes do Beograda!?
- LifelessDead
Opusteno, nemoj da si nervozan. Ocu cisto da cujem misljenje ljudi. Naravno da bih otisao da ga pogledam, ali prvo sto sam bolestan i ne smem dugo da se zadrzavam na suncu (covek je na Kanarevom brdu), drugo, rekao sam da nemam kola, i trece ocu prvo malo da se informisem o pojacalu i cujem misljenje ljudi. Kapiras sad? I otkud ti znas da ja mogu da pozovem neogranicen broj ljudi? Pa mogu, ali kakvih? Eto vidis u mojoj blizini i nema bas mnogo strucnjaka koji se razumeju u Marshall-ova pojacala. Sta ti radis na ovom forumu onda uopste ako vec imas ljude pri ruci da ti daju svaki odgovor?
I ne vidim razliku da li je neko iz Kursevca ili Panceva. Covek bi verovatno odvezao bilo gde ako mu se plate troskovi, sto cu i ja da uradim.
Sto se tice paranoje...prekopao sam ceo net i nigde nisam video da imaju logo zute boje, sve su bele boje i nemaju ovaj dole logo u cosku. Eto, to mi je cudno.
I ne vidim razliku da li je neko iz Kursevca ili Panceva. Covek bi verovatno odvezao bilo gde ako mu se plate troskovi, sto cu i ja da uradim.
Sto se tice paranoje...prekopao sam ceo net i nigde nisam video da imaju logo zute boje, sve su bele boje i nemaju ovaj dole logo u cosku. Eto, to mi je cudno.
-
Nemoj se cimati mnogo, odo da kupim ovo pojacalo ujutru.
- LifelessDead
hahahahhaa....ok, srecno
mogao si i ranije, stoji u oglasima vec 5,6,7 dana ...posto sam u frci sa parama ne znam da li bih voleo da ga kupim ili ne, jer u prvom slucaju ostao bih skroz dekintiran
Javi utiske kad ga kupis, ako ga kupis 

-
Nema frke, javim se.

Kill surf city wrote:Nemoj se cimati mnogo, odo da kupim ovo pojacalo ujutru.
Hahaha, lol, pošteno sam se nasmejao...Kill surf city wrote:Nema frke, javim se.Spoiler:

@Lifeless: Moj savet bi ti bio - iskuliraj paranoju, bar dok ne vidiš pojačalo uživo. Probaj ga, otpanji, zagledaj svaku sitnicu, i onda ćeš znati nešto više. To što čovek hoće puno da izađe u susret, može ali i ne mora nužno biti znak za uzbunu. Možda je neko ko za promenu zaista hoće da se potrudi da izađe kupcu u susret i da proda tu stvar ako mu je frka, majstori, radovi, ludilo...
Nego smo svi izgleda toliko napumpani paranojom zbog gomile idiota na KP, pa se sada nešto što zaista može biti totalna premija čini kao totalna prevara. Kažem, može ali i ne mora biti sumnjivo. Imaj na umu da su sada SVE CENE pojačala otišle u 3 p*čke materine, tako da, pod uslovom da je ovo prava stvar, i kakva sva sranja prodaju po suludim cenama na oglasima, idi koliko sutra da probaš ovo sa lovom u džepu. Imho, naravno.
Btw, i ja sam potražio slike na netu i nisam našao sa žutim logom i donjom pločicom, ali možda je zaista to samo kozmetički detalj ako je u pitanju Limited edition verzija... Jedino me nervira što ni na Marshall sajtu nema ništa o celoj toj seriji pojačala, ili sam ja barem retardiran dovoljno da ne mogu da nađem...

EDIT: Evo slika, Limited Edition, našao sam... Izgleda legit.
http://www.musiccenterthailand.com/prod ... rand_id=15

jtm je super,tu verziju nisam svirao ali jesam tu seriju,u svakom slucaju nije zgoreg da se uclanis na marshall forum,tamo okacis i u roku od par dana ce ti reci sve sto zelis i ne zelis da znas o tom pojacalu.
- LifelessDead
Hvala BabaSlim sto si se potrudio
Valjda sto je Limited izdanje pa se razlikuje. Verovatno cu da ga uzmem, danas ili sutra 
Na Marshall forumu sam se juce registrovao i postavio temu medjutim jos je nisu odobrili, ko zna koliko treba da se ceka.

Na Marshall forumu sam se juce registrovao i postavio temu medjutim jos je nisu odobrili, ko zna koliko treba da se ceka.
-
Nismo svi paranoični. Kada znaš šta kupuješ nema paranoje. Prevara na pretek, to je tačno. Nedavno je čovek pokazao Stratocaster koji je kupio na KP kao original USA, a ono vrat od Meksikanca, telo takva kopijetina da nije normalno, a magneti i ostala elektronika ono najjeftinije kinesko đubre. Čovek je inače izjavio kako gitara odlično svira, ali bi ipak da proveri originalnost. Kasnije je uspeo da vrati gitaru/novac pa je taj prodavao ponovo, ali sada kao "Meksiko jer mu je neko rekao da ipak nije usa"!Baba Slim wrote:Nego smo svi izgleda toliko napumpani paranojom zbog gomile idiota na KP, pa se sada nešto što zaista može biti totalna premija čini kao totalna prevara.
Što se cena tiče JTM30 za 300 e ili Strat Mexixo za 250 e nisu premije nego su to realne cene, a samo nam se čini kao premija jer su cene nabiflovane do nebesa, a pod milim Bogom se ništa ne prodaje, samo zamene.
Uzgred, nedavno je jedan trgovac-preprodavac prodao na KP JTM30 standardni za 300 e. Brzo je skinut sa oglasa jer je kupac verovatno znao šta kupuje.
I ne treba da ga kupiš, nije to pojačalo za tebe. Da si ga uzeo bio bi nezadovoljan i večito sumnjičav, a dobar posao je samo ako su obe strane zadovoljne.LifelessDead wrote:hahahahhaa....ok, srecnomogao si i ranije, stoji u oglasima vec 5,6,7 dana ...
- Dersu Uzala
Dobro, ovaj, dobro ovo izgleda.Baba Slim wrote:
Like a Boss:
http://www.kupujemprodajem.com/Kupujem- ... id=5769772
Ovako zamišljam i onog što kupuje stratove iz šezdesetih...
http://www.kupujemprodajem.com/Kupujem- ... id=5769772
Ovako zamišljam i onog što kupuje stratove iz šezdesetih...