Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Rocket Roll
- wicker man
Re: Fender strato kaster 1962
Mark Knopfler je poreklom kinez,vodja cuvenog kineskog benda. Sta je tu cudno u vezi signature? 

Squier telo za 570 evra, pa da ima Texas Special-e kao sto nema, i ne znam kakav bridge i civije, ne vredi toliko...
- wicker man
ali vibrola
aj neka mu neko kaze da to nije vibrola vec flojd rouz,cisto da vidimo sta ce da kaze,mene je vec skontao
aj neka mu neko kaze da to nije vibrola vec flojd rouz,cisto da vidimo sta ce da kaze,mene je vec skontao

Code: Select all
23.01.2012 Gabor (član od 21.09.2010)
Johnson les paul
Odlicna saradnja. sve po dogovoru. posten i korektan prodavac. preporuka za saradnju
Ljubisa
drago mi je da si zadovoljan druze moj i drago mi je da je Johnson sada u tvojim rukama izuzetan si covek i pojacalo je izuzetno sve najbolje i svakom bih preporucio saradnju sa tobom
21.01.2012 Aleksandar Dimic (član od 09.01.2011)
gitara Eko
Pouzdan prodavac. Sve sto je naveo u oglasu za gitaru se pokazalo kao tacno. Preporuka za dalju saradnju sa njim.
Ljubisa
Hvala druze drago mi je da sam bas tebi kao vrhuskom poznavaocu prodao Eko gitaru i jos mi je draze sto si u potpunosti zadovoljan trudio sam se i trudicu se da uvek budem fer posten sve sto kazem da bude tako DA SI MI ZIV I ZDRAV 100 god
Nekako mi deluje kao da je pisao sam sebi 
I da dodam

I da dodam
Znaju je svi sa KP, napamet...Izuzetna Gitara Svima Jako poznata
- rockozaurus
- LifelessDead
internacionalni poduhvat, lepo ti pise...
Bila je ta prva LP tanbura već na KP (mislim da je neka voćna kombinacija drveta) i lik je stavio youtube link za demo na kome je neki tip demonstrirao tu gitaru kroz nekih brat-bratu 32 efekta tako da sam čuo samo uglavnom samo šuštanje i zviždanje 
Lično mislim da to može da bude sasvim OK i za te pare, danas je pravljenje tanbure daleko od nemogućeg poduhvata, svi ti "blue print" nacrti dostupni su svima, naravno da ostaje ta priča oko materijala, no...

Lično mislim da to može da bude sasvim OK i za te pare, danas je pravljenje tanbure daleko od nemogućeg poduhvata, svi ti "blue print" nacrti dostupni su svima, naravno da ostaje ta priča oko materijala, no...
-
Treba nesto vise od blue printa za pravljenje gitare, ali ne kazem, ima dosta ludi koji znaju znanje...
osecaj za filing? press konferencija za shtampu?eg303 wrote:"blue print" nacrti

Ma OK, naravno, da je u pitanju neki moj biznis, inZistirao bih na nekoj ozbiljnijoj promociji (a ne na Kupujem (pre)prodajem sajtu), ozbiljan tanburaš na ozbiljnom ampu bi mogao da ozbiljno reprezentuje ozbiljan instrument, u svakom slučaju (iako uopšte nemam pojma o čemu se ovde radi) onima koji su u dilemi da li da kupuju kineske "klonove" bih svakojako savjetovao da pogledaju ovu manufakturu, kreću od slične kinte a ovome bar na fotografijama ne mogu da primetim užase kojih se nerado sećam sa gotovo svih do sada ponuđenih KP kinez-klonova, a tu je i draž naručivanja detalja po svom ukusu, sve u svemu 600 evara za ovo sa koferom sa slike sa SD PU-ovim na neviđeno ili tu kintu za kineščića, mislim da bih pre ovu šumadijsku varijantu, doduše malo ovaj PRS ima šifonjer look sa ovako složenim drvetom...
A to za znanje i stručnost je posebna priča, ako mislite da su Fendera u pedesetim gradili luthier-i gitara, varate se, samo je imao ko da im kaže kako i šta da rade...
A to za znanje i stručnost je posebna priča, ako mislite da su Fendera u pedesetim gradili luthier-i gitara, varate se, samo je imao ko da im kaže kako i šta da rade...
-
http://www.kupujemprodajem.com/Hend-Mad ... id=5770317
Трећа фотографија за побједу
Ово му дође као приручник како да уваљаш Астера као Фендера неком малоумном
Трећа фотографија за побједу

Ово му дође као приручник како да уваљаш Астера као Фендера неком малоумном