Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija
jbg, ja bi radije na poklon neki oriđinal! 

- LifelessDead
Sta vam je ljudi, pa vidite da je upola cene. Navalite, jos malo pa nestalo
http://www.kupujemprodajem.com/Fender-C ... -oglas.htm

http://www.kupujemprodajem.com/Fender-C ... -oglas.htm
- Haralampije
Hmmm...malo se neko zaneo,mozda...customi zaista imaju takav decal,oni relic modeli 1956-1957,jer tako izgleda i na originalnim stratovima iz tih godina..doduse samo ta slika ne moze nista potvrditi,treba proveriti sve

I Rori Gallagher signature model takodje ima takav kao "lose nalepljen znak",tj koji je kao pozuteo od starosti.

I Rori Gallagher signature model takodje ima takav kao "lose nalepljen znak",tj koji je kao pozuteo od starosti.
- LifelessDead
Sumljivo je sto nije dao slike cele gitare pogotovo sto se radi o relic gitari...
Ova je verovatno prava.
- Haralampije
Da,da,ne treba iskljuciti da je fejk,bas zbog toga,ako bas nikakvu drugu sliku nije stavio,a mozda su i ono fotke s' neta koje je okacio,ali samo da se zna da ima takvih oridjidjija,jer se decal lepio na vrat pa se onda lakirao,pa je taj decall,tokom vremena zuteo brze od drveta,pa se dobije takav izgled(a kod relica napravi da tako izgleda)
Te detalje ne znam, ali imam razloga da verujem da je prava, posto znam ko je prodavac. (Proverite oglase tog coveka)
Prica se da se u Bgd medju ljudima koji vaze za fancy kolekcionare priznaje samo Custom Shop Fenderi i Master Build Series, nista ispod, kao American Fender je bljak, izgleda da snobovshtina postoji svuda pa i ovde gde se gitara gleda kao kola ili neki statusni simbol a ne kao instrument. Cast izuzecima koji umeju i da sviraju to sto imaju. 

- Haralampije
Tako je uvek i svugde.Jbg custom i masterbuilt ti je krem,kao i marphy i custom shop gibson les paul,kao rolex,ferari,porse,kurva od 5000 evrica za vece...one se prave za one koji imaju da izdvoje od 2000 evara pa navise(il da si iznad tog krema,pa da si onaj kome prave i salju).Pogotovo masterbuilt,koju ti sastavlja jedan od majstora iz customshopa(a obican custom shop tim majstora sastavlja),tako da usmerava svu svoju paznju na nju i njene detalje,na to dodaj najkvalitetniji materijal,njegovo zvanje masterbuildera,klijentelu kojoj pravi.Razlika customa i obicnog fendera(am. standard,deluxe,artist,AVRI i sl...),nekada bude maltene kao da poredis squier i fender usa,samo na visem nivou.
To su djitre za onoga ko ima i moze da je prusti,bilo da je profesionalac,zaljubljenik ili snob...
To su djitre za onoga ko ima i moze da je prusti,bilo da je profesionalac,zaljubljenik ili snob...
ma znam
djud, al morao sam da napishem , imacu ja jednog dana to 

dweezil wrote:ma znamdjud, al morao sam da napishem , imacu ja jednog dana to

Nisam snob
, ali evo i ja bih jednu. 

Razmisljam da prodam Marshall mg30dfx i dodam malo za ovo pojacalo http://www.kupujemprodajem.com/gitarsko ... -oglas.htm
Sta mislite o tom potezu, i ako je neko svirao na ovom pojacalu neka napise njegova iskustva ...
Sta mislite o tom potezu, i ako je neko svirao na ovom pojacalu neka napise njegova iskustva ...

- LifelessDead
Mislim da si ovo trebao da pitas na nekom drugom mestu. U svakom slucaju tesko da je ovde neko uopste cuo za tu marku kamoli da je svirao na njemu. Pretpostavljam da za te pare mozes da nadjes i nesto bolje...
Nije tačno, jimmy Henderson je imao to pojačalo svojevremeno na pozajmici i o tome pisao ovde na forumu. Uglavnom ga je nahvalio.