To ume da bude smor, ali ja samo na wahu i OCD-u imam ulaze sa strane, tako da mi, za sada, ne smeta.+Hopkins+ wrote:Imam ih i ja par komada, ali me smara samo jer su ti konektori debeli pa mi bas budzenje na bordu.
Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata
Da, onda su to drugaciji kablovi od ovih sto ja imam i sto je najvaznije mnogo jeftiniji, a ne verujem da su losijeg kvaliteta.
Kablovi su stvarno mnogo kvalitetni, samo eto ta velicina mi malo smeta, ali su besumni kao sto kazes i kapiram da ce trajati sto godina.
Kablovi su stvarno mnogo kvalitetni, samo eto ta velicina mi malo smeta, ali su besumni kao sto kazes i kapiram da ce trajati sto godina.
Sada sam ih baš otvarao i obrada kabla unutar džeka i sam lem su stvrano vrhunsku odrađeni. Sam kabl je Cordial, tako da ne verujem da će biti nekih problema u skorije vreme. Jedino ostaje da Rean džekovi pokažu koliko onog by Neutrik ima u njima, a koliko je markentiški trik.
Da, dužina od 0.3m je veoma često previše za povezivanje pedala, ali za tih 350din mi neće biti žao da uzmem i sam iskrojim koliko mi teba - svaki ponaosob. Mada, to će morati da sačeka neki pedalboard i tačan raspored svake pedale.

Da, dužina od 0.3m je veoma često previše za povezivanje pedala, ali za tih 350din mi neće biti žao da uzmem i sam iskrojim koliko mi teba - svaki ponaosob. Mada, to će morati da sačeka neki pedalboard i tačan raspored svake pedale.

- sirac-šunka
- vragolan
Ne znam zašto, ali me ovaj proc podseća na daljinski upravljač... 

ET TU Brutus!!

Deki,mrdi ovaj celofan,barem zbog estetike..ili se izuj kad ga gazis...

Hmmm. okee... ovih dana..
- The Mask AE
Dejane prebicu te! Digitech-Digitech-Zoom-Digitech-BehrinDZer.dejankuki wrote:Signal flow: Digitech - Screamin' Blues > Digitech - Hot Head > Zoom 3030 > Digitech - PDS 1002 Delay > Behringer - GDI21 > pojacalo ili mikseta

Pozdrav. DigiZooBehr haters club.

- rock action
btw, pronasao sam fotke sa Mogwai koncerta (Zagreb, novembar 2008.), pa ajd reko da ih okacim ovde

Imam isti tremolo

- rock action
haha i ja isto
i RV3 

- Nyarlathotep
- MF veteran
i ja imam taj tremolo.

Mi imamo taj tremolo.