naravno...zato postoji yugo, ne zato sto je dobar auto. Ko 'oce da ga vozi, nek izvoliDuschmanov wrote:Zato pedala i košta 25 evra. Naučiš da koristiš delay pa onda kupiš bolji čip.Usput ako se snadjem za VD400 eto i boljeg čipa za pristojnu sumu

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
naravno...zato postoji yugo, ne zato sto je dobar auto. Ko 'oce da ga vozi, nek izvoliDuschmanov wrote:Zato pedala i košta 25 evra. Naučiš da koristiš delay pa onda kupiš bolji čip.Usput ako se snadjem za VD400 eto i boljeg čipa za pristojnu sumu
Zatvarajte temu, Bancika objasnio.bancika wrote:naravno...zato postoji yugo, ne zato sto je dobar auto. Ko 'oce da ga vozi, nek izvoli
Automobili su adekvatno uporedjenje sa pedalama?bancika wrote:naravno...zato postoji yugo, ne zato sto je dobar auto. Ko 'oce da ga vozi, nek izvoliDuschmanov wrote:Zato pedala i košta 25 evra. Naučiš da koristiš delay pa onda kupiš bolji čip.Usput ako se snadjem za VD400 eto i boljeg čipa za pristojnu sumu
Koji si ti bukvalista....Duschmanov wrote:Automobili su adekvatno uporedjenje sa pedalama?bancika wrote:naravno...zato postoji yugo, ne zato sto je dobar auto. Ko 'oce da ga vozi, nek izvoliDuschmanov wrote:Zato pedala i košta 25 evra. Naučiš da koristiš delay pa onda kupiš bolji čip.Usput ako se snadjem za VD400 eto i boljeg čipa za pristojnu sumu
Koji ste vi likovi ...![]()
Znači, odmah da odem u radnju i da kupim Lamborghini, jer ako kupim Golfa (Carbon Copy) opet će biti: "zato postoji Golf, za široke narodne mase, Ko 'oce da ga vozi, nek izvoli "
Meni je stvarno bitno da neko napiše nešto korisno. Do sada su napisali samo u vezi Behringer modela i to je to. Jedan je rekao da ima tu pedalu i to. Valjda ima još nekoga ko ima jeftinije pedale da svira na njima, nisu valjda svi odmah kupili najskupljebancika wrote:ma niko te ne napada. Samo analiziram trziste i pokusavam da napravim zajebanciju u isto vreme
Prestani da sve tumacis kao atak na tvoju licnost i čil da fak daun
jaa ne vidim ništa korisno u vezi teme u tvom pisanju, pa šta sad?Perce wrote:Ja ne vidim nista uvredljivo u Bancikinoj analogiji sa autima?!
Prodavcu svakakoCope wrote:Kao što sam naslov kaže - uvek se isplati velika razlika u ceni...
Gledao sam datasheet i nisam video ni rezoluciju konvertera niti sampling rate (navodno je veoma visok)bancika wrote:PT2399 cesto reklamiraju kao analog-like samo zato sto je sranje u konkurenciji digitalnihDo 300ms i radi nekako, preko toga dosta prlja. Po meni, nije dobar ni kao digitalni ni kao analogni.
Nisam baš razumeo...Duschmanov wrote:Zato pedala i košta 25 evra. Naučiš da koristiš delay pa onda kupiš bolji čip.Usput ako se snadjem za VD400 eto i boljeg čipa za pristojnu sumu
Mislim da se čovek šalio. S' druge strane MXR koristi BL3208a BBD čipove koje sam ranije naveo. A ako hoćeš baš drastičan primer onda recimo ova pedala http://proguitarshop.com/jhs-panther-analog-delay.html koristi v3205 čipove (3.33$ po komadu), iste one koji idu u VD400 (tačnije jedan).Duschmanov wrote:Voleo bih da čujem tvoj stav zašto?Cope wrote:Kao što sam naslov kaže - uvek se isplati velika razlika u ceni...
Primer je MXR Carbon Copy koji polovan košta 120 evra. Zaašto bi se on isplatio kao kupovina u odnosu na VD400 koji se nalazi za 30 evra? A šta bi ste rekli da je bila nedoumica u vezi MXR CC i nekog drugog analognog od 200 evra? I tada bi se opet isplatila razlika u ceni? Eee prikane pa treba imati meru.![]()
Ja sam prvi stava da nisam toliko bogat da bih kupovao jeftine stvari, ali, opet ni Carbon Copy nije neka liga jer ima delay pedala butik proizvodjača od par stotina evra. Znači, vuče te gas da sve skuplje i skuplje kupuješ jer je uvek taj ima nešto što ovaj nema. Manje šumi, manje jede signal, i te fore,Glupost. Što kažu prethodnici, sviraj na čemu možeš i budi srećan.
bancika wrote:naravno...zato postoji yugo, ne zato sto je dobar auto. Ko 'oce da ga vozi, nek izvoliDuschmanov wrote:Zato pedala i košta 25 evra. Naučiš da koristiš delay pa onda kupiš bolji čip.Usput ako se snadjem za VD400 eto i boljeg čipa za pristojnu sumu
Ne znam kako rade pomenuti Joyo i Donner ali zašto da ne uzme pomenuti VD400? Koliko razumem, čovek juri budget analogni delay?clapton wrote:bolje da uzme nesto polovno za slicnu cijenu nego te Joyo, Donner... DD3 se moze nac za nekih 50ak eura.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest