Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Locked
Funkomat
MF veteran

Re: Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija

Post by Funkomat » 11 May 2009, 14:26

Derrick wrote:
Nyarlathotep wrote:na stranu sto ni na kome zivom nije da o tome odlucuje, ali svojim postovima i ponasanjem, Funkomat svakako nije zasluzio da ga neko vredja i psuje, a kamoli da mu neko preti batinama i s tim jos nastavlja javno, pred drugim svedocima
Znaći, šta, bre, "nije zaslužio"?!?! A što neće da dođe na đem sešn iako je rek'o da 'oće!?! Znaći, ima da te, znaći, nađem i, znaći, da ti objasnim neke stvari, znaći, uživo, 'ate. Znaći, uradiću ti mnogo loše stvari, teBra, i, znaći, kada si takva *piiip*etina. :)

:lol:

Bilo je jače od mene, a i želeo sam da malo razveselim ovu temu. :wink:
Dobra fora, dobra fora. :D

Molio bih samo da se tema ne obrise dok se sve ovo ne razresi ili ako se obrise odavde da se prebaci u neku arhivu kako bi joj imali pristup ako eventualno zatreba.

The Mask AE

Post by The Mask AE » 11 May 2009, 14:36

Derrick wrote:Znaći, šta, bre, "nije zaslužio"?!?! A što neće da dođe na đem sešn iako je rek'o da 'oće!?! Znaći, ima da te, znaći, nađem i, znaći, da ti objasnim neke stvari, znaći, uživo, 'ate. Znaći, uradiću ti mnogo loše stvari, teBra, i, znaći, kada si takva *piiip*etina. :)
Genijalno, medjutim jedan video 1000 reci :)

http://www.youtube.com/watch?v=2Y9sE77a6qk

KnightOfDoom
Site Admin

Post by KnightOfDoom » 11 May 2009, 14:39

Obojcu sam pre... ne znam vise koliko vremena upozorio da svoje probleme resavate preko PP-a, maila, telefona... Posto to nije urodilo plodom ocigledno je potrebna neka kazna (ako je zabrana koriscenja foruma na odredjeno vreme uopste kazna, evo krenulo lepo vreme umesto blejanja na MF mozete da se setate).

Funkomat - tempban 5 dana - zbog provokacija i izlaganja njegovih i Tylerovih svadja ostatku foruma. Isto bi bilo da je rekao umesto PP-a "zvao me telefonom i pretio mi". To su vase stvari.
tyler - tempban mesec dana - pre neki dan sam ga javno upozorio da malo normalnije razgovara sa ljudima, u ovom nasem "virtualnom tefteru" vec ima nekoliko beleski o vredjanju, ovo sada ne moram ni da spominjem.

Da obojca nisu toliko dugo clanovi prosli bi gore, Funkomat malo gore - 2 nedelje u vr' glave.
Tayler mnogo gore, permanent ban i zdravo. Ako se ovako nesto ponovi sledeci put ce biti ban.

Da li je posteno ili ne, ne znam. Ali je ovako.

Zaboravih, postovi ostaju za ne daj boze.

sub_zer0
MF veteran

Post by sub_zer0 » 11 May 2009, 15:31

Hehe... Jos jedan Uber Zen master sa nickom iz Mortal Kombata.
Jok, nisam ni zen ni master ni zen master. :)
A sto je nik problem? :D Primetio sam da ima dosta ljudi koji se slicno potpisuju, ali nije ni bitno. Meni je to mozda najbolji lik iz video igara. Izmedju ostalog, zato sto je pozitivac do daske. Mislim, svejedno, mogao sam da se zovem i razdragani p*nis. Whateva maan.... :)

ja ne poznajem ni tebe, ni njega, ali pretnje iza kojih ti stojis su sulude i neprihvatljive. sacekuse i ta sranja. lepo iznesi svoju stranu price, ako mislis da si zajeban, svi smo ravnopravni ovde.
+1

Sava

Post by Sava » 11 May 2009, 17:02

sinisake wrote:
a podsećam i da je - van Interneta - pretnja nasiljem krivično delo.
To mozda negde van Srbije, recimo u zlocinackoj Americi, gde se za takve stvari zaglavi zatvor... Ovde bi te gledali kao kretena da odes i prijavis pretnju... :(
Oj, Srbijo, buno medju narodima!
Grešiš mladiću, jako grešiš! Problem je što se mnoga krivična dela i ne prijavljuju jer ljudi obično misle da od toga neće biti ništa, a nažalost često i ne bude.

Kod pretnje se obavezno prijavljeni poziva na informativni razgovor i automatski mu se oduzima oružije ukoliko ga poseduje. Tek nakon toga se proverava osnovanost pretnje i odlučuje o daljoj sudbini prijave. Proveri!

The Mask AE

Post by The Mask AE » 11 May 2009, 18:20

Bilo je price o ovome u online novinicama nekim... Prica se zavrsila ovako: nije tebi pretila xy osoba vec tajler drtn iz fajt klaba koji bi na internetu mogao biti i bred pit koliko i optuzeni.

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 11 May 2009, 18:37

Polu Off Topic:
U jeee. ja par dana nisam citao forum, shta se ovde zbiva ljudi? Mislim ok da se neko prepire oko necega, ali ljudi ovo su ipak zajebane stvari. U principu niko nije povredjen neshto strashno u materijalnom pogledu. Naravno u fizickom bi stvarno bilo shit, jer nema ipak razloga za to... Mislim da treba da zakopate ratne sekire i da jednostavno se vishe ne dogovarate nishta oko trgovine, a da nastavite pisati ovde o necemu lepom ili bar da se medjusobno ne svadjate, jer stvarno je bzvz. Mislim kakve pretnje, pa ljudi moji ne radi se o neznam kakvim stvarima, u pitanju je j***na pedala. Bilo proshlo, ajde dalje...

Svako gleda iz svoje perspektive, a to nikada nije dobro, probajte da se stavite u pozicije obrnute pa sagledajte stvari. Mislim ja imam stav o tome... Ako ne ide, ne ide, ne treba produzavati agoniju i kidati jedni drugima zivce...Ima mnogo ozbiljnijih stvari, zar ne... :ziveli:

Chill Out Tyler, Funkmat, pusti kraju, nemojte se samo bezveze nadjebavati, to nigde ne vodi.... 8)

On Topic:
Polovne opreme je sve vishe i vishe na oglasima, kome treba verovati, pa verovatno onim ljudima koje procenite iz razgovora da su ok, mada opet ima puno i "glumaca" shto je shit, ali znanje u glavu, za prvi put ako se ide kod nekoga, povesti ortaka nekog ili tako nekako i oprezno...Ima svega. Mada ima i jako puno dobrih ljudi jos uvek shto ipak olakshava situaciju... :ziveli:
Last edited by nemanjavelimirovic on 11 May 2009, 18:42, edited 2 times in total.

nenadnenad

Post by nenadnenad » 11 May 2009, 18:39

Administratori ce ovo bolje znati al verovatno se beleze IP-evi bas zbog mogucnosti raznih prestupa...sumnjam da jedan prosecan forumas koji udje u rage opravdano ili neopravdano koristi tor ili nekakav proxy za surfovanje...Moze se upratiti sve do naloga kod provajdera koji se otvara licnom kartom ili adsl prikljucka koji je pristuan kod jako puno ljudi u Srbiji....al sve je pitanje kolko neko zeli da istera pravdu, koliko nekada ima volje a cini mi se vrlo cesto para i poznanstava\ vezica.Tako da na kraju nadlezni mogu jedino da raspravljaju kojeg ce clana domacinstva da hapse :mrgreen:

Bulatovic

Post by Bulatovic » 11 May 2009, 18:44

Mislim da, ako se dovoljno iscima covek, moze se povezati ovo na forumu sa myspace-om i IP adresom i tako to...

U svakom slucaju, ljudi misle da ako se kriju iz ekrana, sigurni su 100% - cesto se ispostavilo da nije tako...

Ljudi su hapseni tako sto su pronadjeni preko Facebook-a...
- direktan primer, ovde u Egham-u u Engleskoj gde studiram - pre par nedelja, neka totalno pijana budala provalila u stan drugarica nekih trazeci nekog lika koji mu duguje pare ili sta vec. I kad je video da se zajebao - kada je srusio vrata i upao jednoj od njih u sobu dok je ova spavala pokupio se i otisao. Ove zapamtile imena koja je urlao, lepo na facebook i nasli ga tamo - policiju i lika uhapsili.

Da ne pricam o prevarama preko interneta, piraterije i hapsenja. Ljudi internet shvataju, deluje mi, malo neozbiljno...

The Mask AE

Post by The Mask AE » 11 May 2009, 18:44

Vec vidim policajca koji kao lord nicon brzinom svetlosti hakuje da bi nasao nekoga ko je nekom majku :) MIslim da realno em sto je van njihovog iq-a em sto imaju druge stvari da rade (tipa da maltretiraju klince koji se skupljaju u skolskom dvoristu posle casova)...

sl0e

Post by sl0e » 11 May 2009, 18:48

Mnogi su tako gledali, sve dok nije uhapsen onaj decko zbog postavljanja rapidshare linka na neki forum (rapidshare link nije njegov). Nije bas tako bezazleno, nemojte se varati.

sinisake
The original one

Post by sinisake » 11 May 2009, 18:49

Sava wrote:
sinisake wrote:
a podsećam i da je - van Interneta - pretnja nasiljem krivično delo.
To mozda negde van Srbije, recimo u zlocinackoj Americi, gde se za takve stvari zaglavi zatvor... Ovde bi te gledali kao kretena da odes i prijavis pretnju... :(
Oj, Srbijo, buno medju narodima!
Grešiš mladiću, jako grešiš! Problem je što se mnoga krivična dela i ne prijavljuju jer ljudi obično misle da od toga neće biti ništa, a nažalost često i ne bude.

Kod pretnje se obavezno prijavljeni poziva na informativni razgovor i automatski mu se oduzima oružije ukoliko ga poseduje. Tek nakon toga se proverava osnovanost pretnje i odlučuje o daljoj sudbini prijave. Proveri!
Prvo, hvala na ovome ''mladicu'', oma se mladje osecam. :)
Drugo, lepo je to sve, Savo, samo, ja jos nisam cuo da je u Srbiji neko krivicno odgovarao zbog pretnje i odlezao kaznu (platio odstetu).
Kad se to desi - znacu da zivim u normalnoj drzavi.
Posto je Srbija po definiciji imitacija, bolje reci, parodija drzave, ne nadam se tome u skorije vreme. :)

nenadnenad

Post by nenadnenad » 11 May 2009, 18:51

doce vreme i kod nas kad ce poceti svecano da traze zrtve za pokazivanje sta krsenje autorskih prava i slicnih stvari preko interneta ostavlja za posledicu..u principu su vec i poceli da ganjaju pirate, da upadaju u kuce i da traze od firmi dokaz da imaju legalan windows i slicno...nasa vlada samo gleda kako da da bolji blow job vecim korporacijama.

Critical
PedoBear

Post by Critical » 11 May 2009, 18:52

Zato mi na ovom forumu i sankcionisemo takve stvari, jbg sad nekad na vreme nekad malo kasnije ali, jbg ne moze sve da se postigne, vazno je da sljaka :ziveli:

guv'nor

Post by guv'nor » 11 May 2009, 18:53

Critical wrote:nekad na vreme nekad malo kasnije ali, jbg ne moze sve da se postigne, vazno je da sljaka
:ziveli:

Locked