Kupovina opreme preko oglasa
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Kupovina opreme preko oglasa
Vredi Bugi onoliko, ako je stvarno ocuvan, i ako su dobre lampe ubacene
- Guitar_thrill
- MF veteran
Čoveče, ovaj classic 60s burgundy mist, se toliko puta pojavio u oglasima u poslednja dva meseca, i to ne od istog prodavca, ne znam da li je ista gitara, a ono pre toga sam classic 60s u toj boji video dva puta na youtube-u 

Zna li neko sta o ovome? http://www.kupujemprodajem.com/carlsbro ... id=1589879
- mislim_stvarno
gledam i ne verujem!
http://www.kupujemprodajem.com/Ibanez-c ... ter_id=104
http://www.kupujemprodajem.com/Ibanez-c ... ter_id=104
- Guitar_thrill
- MF veteran
A najjači deo mi je, "moze dogovor ali za dobre poznavaoce ibanez gitara a narocito ovog modela. "
Kontam da ti pre kupovine napravi mini test, gde te pita razna pitanja vezana narocito za ovaj model, pa ti onda spusti za 100e
Kontam da ti pre kupovine napravi mini test, gde te pita razna pitanja vezana narocito za ovaj model, pa ti onda spusti za 100e

- mislim_stvarno
Guitar_thrill wrote:A najjači deo mi je, "moze dogovor ali za dobre poznavaoce ibanez gitara a narocito ovog modela. "

istina
- Dersu Uzala
Lampe su najmanji problem (potrosna roba anyway) a izgleda mint condition. Ovo je 'fully loaded' Mk III, poslednji model tzv 'blue stripe' (plavi marker iznad kabla za napajanje). Ima i ugradjeni EQ (cudo od sprave), reverb i simul-class switch. Spoljni par lampi su EL-34 koje rade na 15w kad je Class A prekidac aktiviran (za po kuci ili za manje svirke) a kad je prekidac u Simul-class polozaju rade sve lampe zajedno (unutrasnji par je 6L6) i daju nekih 75w konzervativno deklarisane snage (EL-34 i dalje rade u A klasi a 6L6 u AB). Mnogi Boogie entuzijasti vole i ovu verziju exportnog (sa crvenom selektor plocom za izbor voltaze) trafoa, preferiraju ga stavise od americkog trafoa. Radi svugde u svetu, samo se prebaci selektor. Kuciste je drveno, od imbuye, sto mu jos vise dize cenu (to je extra opcija od nekih 500 dolara bila). Zvucnik je Electrovoice EVM-12L (200w). Sve u svemu, top of the line MKIII u sjajnom stanju. Vredi onoliko koliko je neko spreman da plati. U Vespuciji ovo isto moze da se nadje za 1500$, give or take. Cene u Evropi ce uvek biti znacajno skuplje.theTrooper wrote:Vredi Bugi onoliko, ako je stvarno ocuvan, i ako su dobre lampe ubacene
Ako je to bas ono sto covek trazi, onda je ok buy. Nije jeziv deal, to toliko kosta. Obzirom na uslove trzista kod nas, rekao bih da ako moze da se uzme za 1700$ recimo, onda je odlican dil. Fenomenalan stavise. Ovako, za 1989 Eura (to bese 2200-2300$), not so much. Sem onome ko ima para i bas to juri. Samo taj kabinet da je obican (baltic birch doduse, Boogie ne pravi od sper ploce kabinete) cena mi trebala da bude bar 300$ kinti manja.
- LifelessDead
1,989.00 EUR = 2,879.12 USD ...po najnovijem kursuDersu Uzala wrote:
Ovako, za 1989 Eura (to bese 2200-2300$), not so much.

Al opet je to....9 lampi? Razlika izmedju dobrog i loseg seta lako prelazi 100e
- Dersu Uzala
U jebote, ja zaspao ispred menjacniceLifelessDead wrote:1,989.00 EUR = 2,879.12 USD ...po najnovijem kursuDersu Uzala wrote:
Ovako, za 1989 Eura (to bese 2200-2300$), not so much., nisi bas dobro preracunao, 1 EUR = 1.44752 USD

Znaci preko 2700$. Skupo je to ondak. Do 2000$ je u tom slucaju ok dil. Ali naci ce se neki tezgaros/svadbar siguran sam.
- Dersu Uzala
Ok, ali ne verujem da je lik menjao i preamp lampe. Nema potrebe. Mislim, nema potrebe da se sve menjaju odjednom, cak ni izlazne kod ovog modela. Samo su bitni parovi u izlazu. A ne znam kakve obicne lampe da stavi, radi pojacalo za sve pare. Mesa je dizajnirana oko najobicnijih lampi, nikakve egzotike. Upravo iz razloga sto ne zele da se oslanjaju na neke egzoticne ili bivse proizvodjace ili one koji bi mogli da bankrotiraju. Ako je ispravna lampa, it's good enough. Drugo, bese ovde boraca na forumu koji nabavljaju lampe iz Rusije bambadava, kakvih crnih 100 Eura.theTrooper wrote:Al opet je to....9 lampi? Razlika izmedju dobrog i loseg seta lako prelazi 100e
ti si 'ladno nezvanicni promoter mese za nerazvijene krajeve 

Milanares wrote:ti si 'ladno nezvanicni promoter mese za nerazvijene krajeve

- Dersu Uzala
Svakako, ali po razumnoj ceni.
http://www.kupujemprodajem.com/Line-6-F ... id=1730892
bolje polovan za 175e nego nov za 145e !
kakvi su ovo ljudi...