Kad budem imao prilike da snimim nesto, bice i audio prezentacija, za sad samo slike

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

(barem to tako Tasa predstavlja) - clean koji je modelovan na Blackface Bassman-u (mada nisam sasvim siguran koliko je Mr. T uneo izmena do kraja, verovatno puno), crunch kanal koji je vrlo mid heavy spongy, recimo najvise nalik JMP-u, mada sa nesto vise gaina, i lead kanal koji je uber-distortion-kill-ya-momma SLO klon. Eq je zajednicki za sve kanale (namerno je tako, jer je xtremno fino izbalansiran pa nema potrebe za "prckanjem" za svaki kanal posebno, a i cini put signala nesto "cistijim"). 50w - 2x6L6 i 6x12ax7, od cega su 4 preamp i po jedna za reverb odnosno loop. Da, da, dobro ste culi (procitali?) tube driven reverb and FX loop
 (barem to tako Tasa predstavlja) - clean koji je modelovan na Blackface Bassman-u (mada nisam sasvim siguran koliko je Mr. T uneo izmena do kraja, verovatno puno), crunch kanal koji je vrlo mid heavy spongy, recimo najvise nalik JMP-u, mada sa nesto vise gaina, i lead kanal koji je uber-distortion-kill-ya-momma SLO klon. Eq je zajednicki za sve kanale (namerno je tako, jer je xtremno fino izbalansiran pa nema potrebe za "prckanjem" za svaki kanal posebno, a i cini put signala nesto "cistijim"). 50w - 2x6L6 i 6x12ax7, od cega su 4 preamp i po jedna za reverb odnosno loop. Da, da, dobro ste culi (procitali?) tube driven reverb and FX loop  No corners cut! Mislim da je trafo Pecin (PK audio - ne treba trositi reci, zaista), bright switchevi za svaki kanal, 3-way footswich, koji je potpuno modularan funkcionalno, tj. na svom "muskom" kraju, ima 3 mono banana dzeka, pa zavisno u koji "zenski" dzek se "ubodu" moze da kontrolise channel switch, reverb, solo boost ili fx loop, bilo kojim redosledom. Ono sto je jos bolje, bilo koji footswitch koji funkcionise kao prekidac moze da se koristi za bilo koju od ove cetiri kontrole, neat huh?
 No corners cut! Mislim da je trafo Pecin (PK audio - ne treba trositi reci, zaista), bright switchevi za svaki kanal, 3-way footswich, koji je potpuno modularan funkcionalno, tj. na svom "muskom" kraju, ima 3 mono banana dzeka, pa zavisno u koji "zenski" dzek se "ubodu" moze da kontrolise channel switch, reverb, solo boost ili fx loop, bilo kojim redosledom. Ono sto je jos bolje, bilo koji footswitch koji funkcionise kao prekidac moze da se koristi za bilo koju od ove cetiri kontrole, neat huh?   

Naravno, Tasa kaze da je poludeo sebe, zenu i decu zadnjih mesec dana fino stelujuci zvukZ*Z*Z wrote:Cestitke - deluje kao dobro zamisljen projekat - zanima me kakav reverb imas u njemu i kakvu kombinaciju zvucnika planiras za ovu glavu?
 Mislim da je Accutronic (amp je jos kod Tase, pa ne mogu da gvirnem u nj) i da je manji tank, ali kapiram da ce se i Tasa uskoro oglasiti pa dati mnogo detaljniji info. Zvucnici su (za sad) 2x12 box sa Celestion Classic Lead-om i 75-icom, s tim sto mi Tasa rece da nije bas zadovoljan kako to sve radi, da je mnogo bolji odziv na njegovom 4x12 Celestion V30 i 100-tkama. Ali opet, 2x12 je uvek vise boxy/muddy/boomy u odnosu na 4x12, kad ga budem propisno pojacao i gnjavio neko vreme, javicu utiske. Mozda bude nekih promena u timu.
 Mislim da je Accutronic (amp je jos kod Tase, pa ne mogu da gvirnem u nj) i da je manji tank, ali kapiram da ce se i Tasa uskoro oglasiti pa dati mnogo detaljniji info. Zvucnici su (za sad) 2x12 box sa Celestion Classic Lead-om i 75-icom, s tim sto mi Tasa rece da nije bas zadovoljan kako to sve radi, da je mnogo bolji odziv na njegovom 4x12 Celestion V30 i 100-tkama. Ali opet, 2x12 je uvek vise boxy/muddy/boomy u odnosu na 4x12, kad ga budem propisno pojacao i gnjavio neko vreme, javicu utiske. Mozda bude nekih promena u timu.
DrGreenthumb wrote:I posle skoro dva i po meseca slatkih muka nastane ovo (Viden™)

Ovo je toliko tvikabilno da se to već graniči sa bRezobrazlukom!DrGreenthumb wrote:neat huh?

i sa nestrpljenjem isčekujem.
  i sa nestrpljenjem isčekujem.

FALA! Samo da se kurtalisem ovog rhinovirusa i uzimam kamera od brata da snimim ponesto, msm zvuk govori vise od slika/reciFunkomat wrote:Super izgleda.
Taj grill sa obe strane je odlicna ideja.
Cestitam!

Hehehe, oko sokolovo! Well, T ga je malo probao na sceni, cisto da stekne ozbiljniji dojam. I'm not the one to pop that cherryNego, dok se sve to ne izdešava, greh bi bio da ne pomenem, a baš me je prijatno iznenadilo - Vidim da je Tasman Dr Custom konačno osposobljen za stand-up muziciranje!

Fala! Jbg nisam ga ja krstio. A trebalo bi da bude skaracenica od DriveReverbmuki17 wrote:cestitam doktore...aaaa da,da bez ovoga Tasman DR Custom,ne bi bilo to,jelte

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest