Fender Frontman 65r
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Fender Frontman 65r
trazio sam neko fino analogno pojacalo ,a da nije jebeno mnogo skupo,da je +50w,pa me interesuje da li neko iz iskustva zna kako se snalazi na distorziji naravno iz pedale,procesora ?
Re: Fender Frontman 65r
Probaj Laney lx65r... Jeftino, glasno, lepo prima pedale, sta vise mozes pozeleti?
Za frontmena ne znam, svirao sam one manje, i nisu me nesto odusevili, al opet sta ja znam, probaj sve sto mozes...

Ja sad ne znam tačno šta je sve taj Frontman, i da li to ima veze sa onim FM100 trandža glavama i FM212 kombićima. Ako je ovo drugo, sa distom su užas živi. Low midlovi za izvoz, definicije nigde. Na klinu su ok, ali za dždžanje nikako.
- Rocket Roll
Da, FM = FrontMan. Kvare se i teško popravljaju (jeftin materijal). Svi su na "replacement only" listi. Divno zvuče dok rade, ali nisu trajno ulaganje.nenadnenad wrote:FM = front man?
verovatno imas taj laneY?Tenji wrote:Probaj Laney lx65r... Jeftino, glasno, lepo prima pedale, sta vise mozes pozeleti?Za frontmena ne znam, svirao sam one manje, i nisu me nesto odusevili, al opet sta ja znam, probaj sve sto mozes...

mozda je covek mislio na ovog frontmana a ne na FM seriju na koju se svi žale da je podložna kvarenju? ili je i ovaj iz fm serije????trebalo bi da nije!?Rocket Roll wrote:Da, FM = FrontMan. Kvare se i teško popravljaju (jeftin materijal). Svi su na "replacement only" listi. Divno zvuče dok rade, ali nisu trajno ulaganje.nenadnenad wrote:FM = front man?

da na tog frontman-a sam mislio ali izgleda da je to FM serija,frontman serija xD a mozda i nije
?

neko je skoro sa foruma kupio bas tog frontmana 65r! cini mi se dweez!?? pa bi mogao da se javi i kaze svoje utiske!Born_Dead wrote:da na tog frontman-a sam mislio ali izgleda da je to FM serija,frontman serija xD a mozda i nije?
Nije to FM serija.
- Rocket Roll
Otvarao sam i "Frontman" i "FM" modele, i ista priča - jeftin PCB, jeftini potenciometri, sve "viseći" montirano, i riknjava sve - džekovi, potenciometri, kontakti se odlemljuju...
Zaista dobro zvuče. Ali ne traju.
Zaista dobro zvuče. Ali ne traju.
Haha, nemam...Born_Dead wrote:verovatno imas taj laneY?Tenji wrote:Probaj Laney lx65r... Jeftino, glasno, lepo prima pedale, sta vise mozes pozeleti?Za frontmena ne znam, svirao sam one manje, i nisu me nesto odusevili, al opet sta ja znam, probaj sve sto mozes...

-
http://www.box.net/shared/h2a3525vsdBorn_Dead wrote:trazio sam neko fino analogno pojacalo ,a da nije jebeno mnogo skupo,da je +50w,pa me interesuje da li neko iz iskustva zna kako se snalazi na distorziji naravno iz pedale,procesora ?
Mogao bi neko ovo da napravi vec

Po nekim proracunima kosta oko 100eu + zvucnik i drvo za kabinet.
sta znam dosta mi je cimanje,a rekoh,meni ne treba ni reverb ni distorzija,samo volume,mid,bass,treble input,+50w,12",da prima pedale kako valja i to je to...nenadnenad wrote:http://www.box.net/shared/h2a3525vsdBorn_Dead wrote:trazio sam neko fino analogno pojacalo ,a da nije jebeno mnogo skupo,da je +50w,pa me interesuje da li neko iz iskustva zna kako se snalazi na distorziji naravno iz pedale,procesora ?
Mogao bi neko ovo da napravi vec![]()
Po nekim proracunima kosta oko 100eu + zvucnik i drvo za kabinet.
taj laney mi ne zvuci lose,imao sam u planu i neko randall pojacalo
http://www.artistsystems.net/mex/artika ... 9&art=2212#
ovo bi bilo sasvim,samo da mi dobro prihvata pedale. Suggestions?
meni se cini da Frontmeni (sa srebrnim grill clothom) lepse rade od FM-ova, ili sam uobrazio.