Kupio sam ovo..a posto je prodavac tupan i ne zna da mi objasni sta je za sta,molim nekog ljubaznog gospodina da mi kaze sta je za vrat sta je za telo sta se prvo koristi i sta vec..hvala unapred

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Izgleda da nije samo prodavac tupan, pa da čemu služi uputstvo, ko to još čita.......The Dunlop Formula 65 Guitar Polish Kit includes 4 oz. each of Formula No. 65 Guitar Polish & Cleaner, Bodygloss Cream of Carnauba, a 100% cotton polishing cloth, and care instructions.
ognjen93 wrote:Izgleda da nije samo prodavac tupan, pa da čemu služi uputstvo, ko to još čita.......The Dunlop Formula 65 Guitar Polish Kit includes 4 oz. each of Formula No. 65 Guitar Polish & Cleaner, Bodygloss Cream of Carnauba, a 100% cotton polishing cloth, and care instructions.
xspaceman wrote:
Ima još nešto što nije jasno?tHe bLuEsMaN wrote:I molim nekog ko zna da mi kaze,da mi skrati muke..hvala unapred
Hvala Brat..pozzguv'nor wrote:xspaceman wrote:
Formula No.65 - je za svakodnevno čišćenje tela, radi odstranjivanja raznih naslaga, masti i sl govanaca. Naravno da ne mora da se koristi svakodnevno, ali ga tako reklamiraju. Znači sa njim čistiš celu drvenariju, telo i zadnji deo vrata (ne žice).
Cream of Carnauba - je vosak za poliranje, i kao i svaki vosak, nanosi se jednom u kad-stigneš, ulepšava, polira i skriva male pukotinice na finišu gitare.
Ako pod vrat misliš na žice i griFplatnu (fingerboard) - to nema u tom pakovanju.
Za čišćenje žica služi Dunlopov String Cleaner & Conditioner
A za fretboard - samo rosewood - se koristi Lemon Oil
Ima još nešto što nije jasno?tHe bLuEsMaN wrote:I molim nekog ko zna da mi kaze,da mi skrati muke..hvala unapred
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest