Artec pedale?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- tyler durden
- MF veteran
Artec pedale?
Hajde da čujem malo vaša iskustva u vezi sa ovom (meni) novom firmom. Vidim da ih dosta ima u zadnje vreme, a vidim da su im i cene lepe. Ali nažalost nisam imao prilike da ih probam. Pa me interesuju vaša generalna mišljenja, ko ih poseduje, i ko je dolazio u kontakt sa njima. Kako rade, da li su pametna kupovima ili ne....?
Re: Artec pedale?
Bas sam danas bio do music centra da pogledam wah pedalu APW-3.Fino mi zvuci,lepo odradjena,cena od 5700 din. veoma pristupacna pa gledam da ga pazarim sledece nedelje
.Kaze mi prodavac da se njemu svidjaju artec pedale,skroz su korektne i za relativno male pare super rade.Za oko mi je zapala Artec Twinhead
...
[youtube]qgtJu539pCQ&feature=related[/youtube]
Ako si u mogucnosti skokni pa probaj,imaju ih dosta u radnji i mislim da svakako zasluzuju paznju.
!

[youtube]qgtJu539pCQ&feature=related[/youtube]
Ako si u mogucnosti skokni pa probaj,imaju ih dosta u radnji i mislim da svakako zasluzuju paznju.

Caveat:
Uprkos sloganu The Analog Alternative, pedale Artec nisu analogne.
Pa, slogan kaže da su alternativa analogijilaza wrote:Caveat:

gdje je dokaz ?laza wrote:Caveat:

Pa laza kaže da nisu analogne,de ćeš veću alternativu 

- sirac-šunka
- vragolan
Zar nijedna nije analogna?
Možda Custom serija nije.Wah verovatno nije digitalni.Mislim da kod Marića imaju Artec pedale,pa koga ne mrzi nek' pogleda,a na njihovom sajtu piše da je musicmedia centar njihov uvoznik (i tako...)
Last edited by ssmc on 15 Jan 2011, 10:41, edited 1 time in total.
Mene ono napajanje zanima... košta oko 6 soma, kažu na netu da je pristojno.
Kul je imati kao neki bekap i tako to.
Kul je imati kao neki bekap i tako to.
- sirac-šunka
- vragolan
Je l to napajanje zapravo punjiva baterija koja se isporučuje sa svojim ispravljačem a na svirku se nosi cable free...?
Ja koliko sam video,to je napajanje na koje se direktno kače pedale.Nema baterije.sirac-šunka wrote:Je l to napajanje zapravo punjiva baterija koja se isporučuje sa svojim ispravljačem a na svirku se nosi cable free...?
http://www.odesnagooglepapronadjesonost ... resuje.comSolomon wrote:gdje je dokaz ?laza wrote:Caveat:

laza wrote:http://www.odesnagooglepapronadjesonost ... resuje.comSolomon wrote:gdje je dokaz ?laza wrote:Caveat:

- Guitar_thrill
- MF veteran
ni meni ne radi linkSolomon wrote:

Evo ja sam u nekoj razmeni dobio Wah APW 7, Analog Delay i Grafic EQ. Vrlo kratko: lepe su im cene, solidno su radjene, tihe su, daju vrlo pristojan zvuk. Mislim da sustinski ne mogu da se racunaju u neku ozbiljnu opremu koja ce da se koristi dugo i pouzdano, ali s obzirom na odnos cena-kvalitet, sigurno imaju ozbiljnu upotrebnu vrednost. Ne znam da li su analogne ili ne, ali svakako nisu true bypass, jer ozbiljno menjaju zvuk koji daje direktno gitara u pojacalo. Ne kazem da ga nuzno cine losijim, to na kraju zavisi od ukusa, ali ga izvesno menjaju, (za razliku od npr Marshall pedala, kod kojih promena u zvuku nema ili su zaista minimalne). Pozdrav svima.