Pozdrav drage kolege,
sta mislite o ovom pojacalu hocu da ga kupim,nosio bih ga na svirke ali bi ga ozvucio mikrofonom pa onda u miksetu...inace radim narodnjake tezge i te stvari.
pozdrav i hvala unapred
Marshall g30r cd (misljenje drugih)
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Marshall g30r cd (misljenje drugih)
ja sam imao varijantu of 15w i nisam ga voleo previse. Clean je bio ok ali je distorzija nekako gruba za moj ukus pa sam ga na kraju prodao.
ja sam imao nesto slicno Marshallovo 30w pre 10-15 god..ok je za sobu za vezbanjebalevr wrote:Pozdrav drage kolege,
sta mislite o ovom pojacalu hocu da ga kupim,nosio bih ga na svirke ali bi ga ozvucio mikrofonom pa onda u miksetu...inace radim narodnjake tezge i te stvari.
pozdrav i hvala unapred

ih bre balevr, pa bar vi narodnjaci ubijate kintu na tim tezgama, daj bre nemo se brukash choveche
uzmi neshto normalno

Zasto ljudi pa i nije tako lose,mislim zgodno je za nosenje po svirkama nije tesko,stavis pog misku i udri,ima dobar klin sto je meni najbitnije i to i najvise koristim po svadbama a sviracu ga preko procesora tako da cu izvuci i dobru distorziju a nije ni skupo placeno obzirom da je staro tek 2 meseca,uvezeno iz Nemacke a radjeno za Americko trziste.A sto se tice toga da se ubijamo od kinte mi narodnjaci,nemojte da vam zazelim da se i vi tako ubijate od kinte:)))
Imam ja i za svoju dusu pojacalo boli glava Music Man 112 rd fifty 2 lampe i jedna manja u preampu i radi ubija ali mu zvucnik ne valja pa se razmisljam sta bi mogao da stavim odnosno koji zvucnik i koliko wati obzirom da je pojacalo 50 W a zvucnik 12 incha!POZDRAV
Imam ja i za svoju dusu pojacalo boli glava Music Man 112 rd fifty 2 lampe i jedna manja u preampu i radi ubija ali mu zvucnik ne valja pa se razmisljam sta bi mogao da stavim odnosno koji zvucnik i koliko wati obzirom da je pojacalo 50 W a zvucnik 12 incha!POZDRAV
Celestion Alnico gold.
Najbolji zvuchnik na svetu.
Jes da je trista evra...
Najbolji zvuchnik na svetu.
Jes da je trista evra...

Sto tako jeftin,sugurno ne radi bas najbolje???