komentari naravno to me zanima

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Hvala Nemanja-kako sluzi OCD?nemanjavelimirovic wrote:Od coveka iznad sam kupio OCD, ima negde i test. Sve super skroz, odlicne cene.
ma boje -to ja onako da bude upadljivo. Neko rece ovde na nekom forumu giteristi vole taj kic ispred nogu ,a ko hoce ceo lanac ima da mu napravim u bojama koje on hoce-i sa njegovim imenom ako trebaCortex wrote:Fine su Maxo, samo napred!
Shto se boja tiche, ljudi ce voleti da imaju jednu ili dve, i to udaljene jedne od drugih u lancu...a nikako 4 ili 5 jednih do drugih![]()
radio sam ga koliko se secam za coveka i Vojvodine-po narudzbini.Rizik uspeha ili neuspeha smo snosili podjednako obojica.Milanares wrote:jel ima neko da je uzimao Maksin superfuzz, ako jeste - utisci?
Makso, ima li neki demo?
taj Lik iz Vojvodine sam ja!maksabass wrote:radio sam ga koliko se secam za coveka i Vojvodine-po narudzbini.Rizik uspeha ili neuspeha smo snosili podjednako obojica.Milanares wrote:jel ima neko da je uzimao Maksin superfuzz, ako jeste - utisci?
Makso, ima li neki demo?
Uglavnom je bio zadovoljan pogotovo cenom jer su mu neki likovi trazili 100 evra-ja iz entuzijazma prihvatim za 50 i to sa jos dodatim footswich tasterom za tone.
U pitanju je originalna sema i pcb raspored sa tranzistorima 2sc 88 -ako se dobro secam.Imam jos jedan PCB rezervni...Sve je proradilo iz prve.Cuo se je mali brum od struje,jer nisam imao odgovarajuce napajanje pa sam mu zamenio jedan lekrolit od 100mF sa 1000mF i sum je nestao.
Uistinu malo je tise radio nego sto bi mozda trebalo ali je to moglo da se regulise BIAS- trim potom.
Konstatacija lika za koga sam radio je da je u sustini zadovoljan ali secam se da mi je rekao da bi na maximum potova trebalo da prsti od fuza-kao kod originala valjda ,a to nije bio slucaj sa ovom pedalom.Ja sam mu rekao da se to moze regulisati tri potom na samoj plocici-i to je to ...od tada se nismo culi
ZADOVOLJAN? ako te jos nesto zanima slobodno pitaj![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest