Pojačalo za mene
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Pojačalo za mene
Pozdrav! Tražim pojačalo za sebe. Sviram punk, rock, metal. Koristiti ču ga za probe i nastupe s bendom. Također će biti upotrebljen na nastupima vani na otvorenom. Moj proračun je max 350 €. Ne treba, da je novi. Kojeg preporučujete? Na što trebam obratiti pozornost? Hvala!
- tHe bLuEsMaN
Re: Pojačalo za mene
Pogledaj u oglasima Vox AD50VT, Line 6 ima dobre tranzistorce sa brdo efekata. 

- mislim_stvarno
Bandit i tacka.
Naravno polovno. Novo mislim i da ne mozes da uzmes a da valja.
Moje misljenje je da je uzimanje jakih pojacala sa efektima (Roland cube, vox ad, line6 spider...) cisto bacanje para. Ne primaju pedale bas dobro, a da bi iskoristio te efekte moras da das jos 100ak e za kontroler, kad se pokvare, pozdravi se sa tim, jako mala sansa da se poprave... Imam jos razloga zbog kojih ja ne bih uzimao takvo pojacalo... Bandit ima odlican drive, dobar klin, ok prima pedale i procesore (znaci jako dobra osnova za nadogradnju tona), savrseno je glasno i mislim da je to sve sto ti treba. Osim bandita, mogao bi da pogledas matore marshalle (tranzistorce i hibride iz 80ih i pocetka 90ih, meni jako dobra pojacala), eventualno novije avt serije (nisam odusevljen, ali nisu ni losi)...
Naravno polovno. Novo mislim i da ne mozes da uzmes a da valja.
Moje misljenje je da je uzimanje jakih pojacala sa efektima (Roland cube, vox ad, line6 spider...) cisto bacanje para. Ne primaju pedale bas dobro, a da bi iskoristio te efekte moras da das jos 100ak e za kontroler, kad se pokvare, pozdravi se sa tim, jako mala sansa da se poprave... Imam jos razloga zbog kojih ja ne bih uzimao takvo pojacalo... Bandit ima odlican drive, dobar klin, ok prima pedale i procesore (znaci jako dobra osnova za nadogradnju tona), savrseno je glasno i mislim da je to sve sto ti treba. Osim bandita, mogao bi da pogledas matore marshalle (tranzistorce i hibride iz 80ih i pocetka 90ih, meni jako dobra pojacala), eventualno novije avt serije (nisam odusevljen, ali nisu ni losi)...
sad mi je vec jasnije, mada iz autorovog posta nije bilo jasno - za koji instrument? 

- mislim_stvarno

pa ono, moz' da bude da je potrebno za bas...

Kapiram da bi mu nick onda bio bassman.
pazi stavrno, ja nisam ni obratio paznju na nik 

- Fast beer-drinker
Potpuno se slažem! Ja imam i Roland Cube 80 X, i Bandita. Oba su mi odlična, možda meni Cube više odgovara, univerzalniji je, ali tebi će za tu vrstu svirke Bandit super raditi posao. Uz to ti samo još možda treba neki delay, overdrive i wah, i to je to!mislim_stvarno wrote:Bandit i tacka.
Licno sam radio sa Line 6'om i sa Fender Mustang serijom. Imam samo reci hvale za njih, pa ih preporucujem i tebi.