Zamisao je sledeća:
- na ulazu će ići Cornish buffer, koji će moći da se mimoiđe pomoću prekidača... Nisam siguran da li mi treba u ovoj koncepciji, ali mala je pločica, 'leba ne traži

- posle buffera, prvi drive će biti klon Carl Martin AC Tone-a, za koji sam shvatio da mi je totalno nezamenljiv, barem do sada bio, za moje potrebe naravno. Koji god drugi drive da sam probao za tu low-mid gain namenu naporedo sa CM AC-T™, jednostavno nije mogao ni da se približi. AC Tone is here to stay, do daljnjeg.

- sledeći je klon Suhr Riot-a. Odlučio sam se za njega jer sam hteo da probam da napravim nešto drugo osim CrunchBoxa, a da opet ima gomilu gaina, jer taj drugi drive treba da igra ulogu zasićenijeg zvuka, za riff i lead. Ako mi se ne svidi, lako ću da uglavim neku drugu pločicu i potove, sve ostalo stoji...
- poslednji ide boost... Treba mi clean boost, znači ne one fore da gura pojačalo u drive; dakle, jednostavno dizanje glasnoće i to je to. Mislim da će tu ulogu da igra Super Hard-On, ali poskidao sam još neke layout-ove boostera, pa ću videti za koji ću da se odlučim.
- planiram da koristim DPDT prekidače uz Mill.bypass, jer mi se ne daje 5e za 3PDT, ako DPDT mogu jeftinije da nabavim, ali to ću još videti da li ću uspeti.
Naravno, verovatno će biti gomila idiotskih problema i pitanja na tom putu izrade, uglavnom zbog mog neznanja/gluposti, tako da, unapred ističem n00b alert, i izvinjenje unapred.

Što se napajanja tiče, napraviću posebnu vero pločicu na kojoj ću uraditi decoupling za sve pločice, i odatle vući napajanje za svaki pcb, a isto kapiram da mi ground traka na toj vero pločici bude glavna tačka uzemljenja, i da odatle vučem ground svuda gde je potrebno. To bi onda bio star ground, ako sam dobro shvatio? Tu bih ground doveo sa DC jack-a, pa odatle svuda...
Nameravam da koristim 1590DD kutiju, ako ne budem iskombinovao nešto od savijenog lima, ali to ću već videti.
Takođe, vrlo vrlo verovatno će mi (nažalost) trebati pomoć oko nabavke nekih delova koji ovde ne mogu da se nađu, tako da, unapred se zahvaljujem svima koji će mi pomoći da ovo započnem, i ako-bog-da™ uspešno doguram do kraja...

P.S. Planirao sam da napravim i Little Angel Chorus na kraju gore navedenog lanca, ali, mislim da je i ovo dovoljno zahtevan poduhvat za mene trenutno... Biću zadovoljan ako ovim poduhvatom rešim kompletnu drive+boost sekciju setup-a...