Drugari, hvala puno na savetima u vezi izbora kompresora. Kompresor koji je skoro pa završen je Ross compressor sa modifikacijama sa sajta Fuzz central. Jedino od modifikacija nisam ubacio dodatni switch koji je predložio Mark Hammer. Još je ostalo da ofarbam kutiju ili odradim etching ali to sigurno neću ove nedelje dok mi ne prođe svirka u subotu

.
Što se tiče zvuka, vrlo sam zadovoljan. Ovo je prvi kompresor koji sam ikada svirao tako da ne mogu da komentarišem kakav je u odnosu na druge ali ono što mogu da kažem je sledeće:
- Vrlo je suptilan efekat, neka agresivnu kompresiju koja ubija dinamiku sviranja;
- Ako se odrade modovi nema gubitka visokotonaca ili ih ima vrlo, vrlo malo;
- Pedala vrlo malo boji zvuk i radi ono zašta je predviđena, tj daje stabilnost zvuku i veći sustain
- Kada je pot za sustain podešen na maksimum ne dobija se beskonačan sustain pri čemu sam koristio pot koji je dat u šemi (500k čini mi se)
- Odlično zvuči u kombinaciji sa overdrive pedalom koju koristim, Digitechovim Bad Monkey-jem, sa CM Plexiton klonom koji sam izradio ne zvuči toliko dobro, previše mu jede gain čini mi se
- Za sprorije solaže tipa Gilmour stil pedala je odlična, radi svoj posao fenomenalno, sad su mi zanimljive i clean solaže tog tipa jer je ranije kod mene na Meksičkom stratokasteru sustain oduvek bio problem, čak i kad sam ugradio Dimarzio hotrail magnet na bridge-u.
Evo nekih slika:

Work in progress pedale, CM Plexitone, MXR Microamp i Ross