Procena - koštaće oko 100 evra. Zasnovan (uopšteno govoreći) na Deluxe Memory Manu. Debitant na NAMMu, ne znam kada ćemo ga videti kod nas. Pretpostavljam da će u Evropu stići oko marta / aprila, a kod nas - ko zna?
600 milisekundi, delay i modulacija, podesivi trimpotovi iznutra. Čekamo dalje informacije.
sve to zvuci preslatko, pogotovo cena. ako ce zaista bii samo 100 evrica, lud je svako ko za iste pare kupi bossov digitalni DD3 umesto njega. 600 ms je LEDILO za analogni delay. vintage ibanezov AD9 ima oko 330ms.
hehehehehe... ali postoji tu i faktor koji se zove glavni distributer za Dunlop, ili Maric-lopovcina. ako je regularna cena napolju oko 100 evrica, kod Marica ima da bude 150 najmanje, ili ga uopste nece imati na lageru, jer inace ima samo 5-6 pedala u radnji max.
Nyarlathotep wrote:...Maric-lopovcina. ako je regularna cena napolju oko 100 evrica, kod Marica ima da bude 150 najmanje...
Toga se i plašim... Ali! Ima pravde i u ovoj državi! Mitros i SkyMusic sada redovno drže i MXR / Dunlop / DOD program (mada nisu baš ažurni u naručivanju rasprodatog), tako da se nadam da će pribaviti i ovo. Pre ili kasnije.
Ali će cena verovatno biti preko 100 evra, u to nema sumnje.
Vec sam poslao pare i rekao da kupujem, tako da cim ga dobiju bilo gde u Torontu za nedelju-dve dana imamo review za Muzicki Forum . Naravno svi ste pozvani da uzivo cujemo o cemu se radi
Svi koji su ga culi uzivo na NAMM-u su prijatno iznenadjeni, naravno postavljaju se pitanja onog "crybaby bypassa" i u opste bypassa dunlopovih pedala kojima "curi ton". Takodje se o celoj"carbon" tehnologiji zna malo pa su mnogi skepticni, ali postoji i ona druga strana, poklonika analogije i delay pedala Maxon AD999 i Ibanez AD9, koji izdvajaju MXR CC kao favorita na zimskom NAMM-u. Predvidja se da ce kostati $150, a trebalo bi da se pojavi su severnoj Americi vec u prvoj nedelji posle NAMM-a.
Upravo sam dobio info da pedala izlazi 1. aprila 2008. u USA, vec je poprilicna guzva, a spominje se i narucivanje od autorizovanih dilera.
MXR je ocigledno napravio odlican potez na ovogodisnjem NAMM-u sa novim pedalama, tu prvenstveno mislim na 159 Tremolo i Phase 90, za koje je ogromno interesovanje.