Prošle godine počeo da me zeza prekidač pa sam ga svirao ređe. U proteklih pola godine ga nisam ni svirao uopšte. Danas ga uključim on zvuci ko kit na samrti
Vrisnuo mi Behgringer VD1
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Vrisnuo mi Behgringer VD1
https://soundcloud.com/dicencg/vd1
Prošle godine počeo da me zeza prekidač pa sam ga svirao ređe. U proteklih pola godine ga nisam ni svirao uopšte. Danas ga uključim on zvuci ko kit na samrti
Ove promene frekvencije su posledica okretanja potova na gitari i pedali. Jes da moze da bude kul kao zajebancija, ali ja bih vise voleo da bude fuzz kao sto je bog rekao. Jel' mu ima spasa ili da pakujem nekog DIY muff-a u ovu kutiju? 
-
Kill surf city
Re: Vrisnuo mi Behgringer VD1
feedback loop fuzz factory'd , i to za dz.
j/k, valjda se moze srediti, moraces odneti na pregled.
edit:
jel SMD unutri?
j/k, valjda se moze srediti, moraces odneti na pregled.
edit:
jel SMD unutri?
Yeah,Buckethead
Jel koristis bateriju ili ispravljac?
jeste smd.otvarao prosle godine jednom baksuzu od coveka 
ja tu marku ne volim uopste.. spakovao bih neku novu plocu unutra.
sa srecom sta god da odlucis
ja tu marku ne volim uopste.. spakovao bih neku novu plocu unutra.
sa srecom sta god da odlucis
- whosyourdaddy
promeni bateriju !!! 
Mene odmah podsetilo na ovo
Rastavio sam ga, sastavio, vratio istu bateriju i sad radi, tj ne lupuje vise (u neku ruku mi žao
). Prekidač još uvek zeza kad je ugašena pedala pa se gubi signal. Moraću da ga menjam, mada mi je palo na pamet da kanem 96% alkohol unutra, možda je samo štrokav. Ako neko zna gde ih ima neka javi. Ovako izgleda
Rastavio sam ga, sastavio, vratio istu bateriju i sad radi, tj ne lupuje vise (u neku ruku mi žao
Spoiler: