Na daskama šupa i tavana
Zadobio sto grdnijeh rana
Nije više bio za megdana...
Sve mu lampe povađene bile
Svi potovi hrabri počupani
Miševi se u njemu koćaše
Al nemaše niko da ga brani....

E dosta je bilo deseterca.... ovaj projekat sam radio pre neku godinu tačnije 2010. i 2011. ali evo tek sad sam uhvatio malo vremena da podelim ovu avanturu sa vama.
Ovo je jedna lepa i retka spravica...
Našao sam je kod jednog drugara u šupi gde je stajala 20 i kusur godina.... zapravo promenio je mučenik više šupa jer kako se ovaj selio tako je i Baske dobijao novu šupu...novu pod navodnicima...jer je poslednja bila toliko sklepana i propala da je progledavala u nebo...a pod je zemlja.....
Desilo se tako što sam ga pitao da nema neki stari trafo za lampaša....znao sam da ima tog loma.... on kaže ima neki ne zna dal radi... iznese šasiju.... a ja bezmalo u nesvest.... sve na njoj...sve....ali je čovek povadio sve potove.... i ugradjivao kojekome u koješta....
Nije bilo lampi.... ja nisam mogao da to ostavim tu na milost i nemilost i dalje čerupanje.... nego ponesem šasiju kući i kažem da ću da je kupim ako su trafoi ispravni.....
Usput sam onako bzvz pitao da li ima drvenu kutiju od glave.... on kaže eno idi u šupu ima tamo nešto....
Ja tamo ... kez... stoji drvo sa sve toleksom.... dodjem kući i onako neiskusan i nestrpljiv..... skinem kabl koji su pojeli miševi...i ugradim neki na brzinu i zabodem....
Kresnem ga.... Svetli lampa .... ludilo radost.... i sve bi bilo uredu da sam ga odma ugasio..... ali pošto nisam...usledila je dimna gasna bojna bomba od procurelih filter kondenzatora... jedva sam uspeo da od onog dima napipam da ugasim.... posle vise ni lampa nije svetlela ali sam znao da trafo radi....
izlazni tada nisam umeo da ispitm.... pa sam ga uzeo na rizik....al uzeo bih ga i da je sve bilo riknulo.....
ne znam zašto al ja tako uvek kupim nešto najoronulije pa sipam kilo para u njega.... ne znam ... al eto neka me sila goni.... pomislim ko će da ga spasi ako neću ja....
Ipak videće se na kraju sa ovim naizgled očajnim pojačalom sam još i najjeftinije prošao....
Celo je bilo puno mišijih govana... i natopljeno mokraćkom istih... neko ga ne bi ni uzeo u ruke ali.... ovako nešto bih vadio i iz da ne kažem čega...

Evo slika kako je sve počelo i teklo ...uživajte.
P.s. odlučio sam se ..u vreme ono... da ga sam sredjujem...iako nisam elektroničar.... muka siromaštva me naterala da idem tim putem.....