Program za sviranje preko kompjutera
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Program za sviranje preko kompjutera
Jel neko zna neki program sa kojim moze da se svira preko kompjutera,nesta kao guitar pro ili tako nesta,ako neko zna nek kaze ili nek ostavi link HVALA 

-
Re: Program za sviranje preko kompjutera
Studio devil. Idi na torente i nacices.
Evo tebra sviraj:
http://www.virtualpiano.net/
-
Potrazicu ako imaMugen_Gica wrote:Studio devil. Idi na torente i nacices.

-
Meni treba distorzija za gitaru,svatas da povezem preko kompjutera gitaru i sviranjem da dobijem distorzijukomil wrote:Evo tebra sviraj:

- fizikohemicar
Guitar rig 5 Pro,Amplitube...Tako nesto,ima puno pojacala i efekata i jedno i drugo,pa vidi sta moze da ide na tvoju mashinu...

-
Native Instruments Guitar Rig 5 Pro v5.0.1 (x86 x64)fizikohemicar wrote:Guitar rig 5 Pro,Amplitube...Tako nesto,ima puno pojacala i efekata i jedno i drugo,pa vidi sta moze da ide na tvoju mashinu...
Odavde skidam,ali neznam kako da instaliram,pise na disk da treba da se nareze,stvarno mi nije bas najasnije

-
google...
-
Instalirao sam program guitar rig 4 samo neznam kako da proradi,neznam gde da ubodem gitaru,zvucnici su mi ubodeni u komp a gitara u zvucnik i nece...Frostensen wrote:google...
-
Zar ti ne bi trebao da bodes gitaru u ulaz za mikrofon na zvucnoj kartici ili line in? Nisam snimao DI bar 2 godine ali se dobro secam da sam birao jedan od ta 2 i kasnije kada je dosao m-audio u moju kucu u njegov input koji je pozadi.
Претреси следеће теме:
viewtopic.php?f=26&t=507
viewtopic.php?f=26&t=1157
viewtopic.php?f=26&t=17
viewtopic.php?f=26&t=1158
Има ту свачега што ти неће требати одмах, али је дефинитивно објашњено и доста онога што ти треба одмах.
viewtopic.php?f=26&t=507
viewtopic.php?f=26&t=1157
viewtopic.php?f=26&t=17
viewtopic.php?f=26&t=1158
Има ту свачега што ти неће требати одмах, али је дефинитивно објашњено и доста онога што ти треба одмах.
-
Neznam stvarno moj drug na neki nacin ubode njegovu i komp pa u zvucnik i tako dobije distorziju,a za zvucnu karticu neznam,ja je ni nemam,neznam ni koliko kosta!Mugen_Gica wrote:Zar ti ne bi trebao da bodes gitaru u ulaz za mikrofon na zvucnoj kartici ili line in? Nisam snimao DI bar 2 godine ali se dobro secam da sam birao jedan od ta 2 i kasnije kada je dosao m-audio u moju kucu u njegov input koji je pozadi.
Не постоји компјутер без звучне картице. И најкрљавији компјутер има интегрисану звучну картицу на матичној плочи.
-
Sve u svemu zvucnik ne izbacuje nikakav zvukKristijan wrote:Не постоји компјутер без звучне картице. И најкрљавији компјутер има интегрисану звучну картицу на матичној плочи.
-
Ti moras imati integrisanu 5.1 karticu. 2.1 su zastarela tehnologija. Samim tim ti imas i ulaz za mic ( roze boja ) i line in ( valjda tamno zelena u svakom slucaju pise line in ). Ako imas win 7 onda imas audio wave driver kojim mozes latency da spustis na cak 13 ms i da imas koliko toliko dobar zvuk. Cak i da ti je latency oko 20 ms ni to nije strasno.
A moras ubosti instrument u mikrofon ili line in ulaz hteo ti ili ne. Pa onda skini i ASIO driver. Pa onda skini studio devil ali stand alone verziju. Najlaksa je za podesiti. Ako nastavis da ubadas gitaru u zvucnike neces dobiti nikakav zvuk.
A moras ubosti instrument u mikrofon ili line in ulaz hteo ti ili ne. Pa onda skini i ASIO driver. Pa onda skini studio devil ali stand alone verziju. Najlaksa je za podesiti. Ako nastavis da ubadas gitaru u zvucnike neces dobiti nikakav zvuk.