A sad malo opširnije... Elem, imam Vox V845 wah koji je letos nastradao u poplavi (ostavio ga kod ortaka, jer mi nije trebao za svirku, i posle par dana se desi to što se desilo). To i ne bi bio toliki problem da se sredi, ali sam generalno i pre toga bio nezadovoljan zvukom, a i potenciometar je počeo da krči i šušti, iako sam probao da ga naprskam par puta WD sprejom. Zato sam bio neko vreme digao ruke od tog waha.
Međutim, palo mi je na pamet, kad već imam ovo kućište, zašto bih kupovao nov wah? Pogotovo što u zadnje vreme, svaki koji makar malo bolje radi od tipičnih Vox ili Crybaby, je u cenovnom rangu izvan granica zdravog razuma.
Tako da mi je u principu potrebno da mi neko napravi pločicu sa komponentama, koju bih kasnije mogao i sam da ugradim u pedalu. Naravno, po šemi Clyde McCoy originalnog waha, dakle, ništa prenabudženo.
Već sam ugradio DPDT prekidač za true bypass, a pot bih svejedno menjao, tako da mi je samo potrebna ploča sa komponentama.
Ako je neko raspoložen da napravi ovo, siguran sam da mu ne bih bio jedina mušterija.

Nisam još premerio dimenzije ploče, ali oko tih detalja, kao i , naravno, oko cene izrade, bih radije kontakt preko PP.
Hvala unapred!