Spreman sam za kupovinu novog pojacala i dok nisam malo bolje razmislio o tome bio sam siguran da znam sta zelim i sta mi treba.

Sviram gitaru vec dugi niz godina i nikad nisam svirao s drugim muzicarima, samo sam u sobi uz muziku il bez. Bio sam prilicno siguran da se to nece promeniti i zato sam planirao da pazarim Orange Crush PiX 20W. Ima odlican zvuk, dosta efekata s kojim bi mogao da eksperimentisem da vidim sta mi se svidja, izlaz za slusalice i ulaz za mp3. Kad ono medjutim...

Razmisljao sam da bi ipak hteo da se oprobam u sviranju u bendu i tu sam skontao da mi tih 20 narandzastih vati nece biti dovoljno. I onda sam se presaltao na isto pojacalo, ali od 35W. Daljim citanjem i istrazivanjem saznajem da tih 35W spada u neku grupu od koje treba bezati - Preglasno za sobu, pretiho za svirku. I tu sad ne znam sta da radim i molio bih za savet. Ja vec (naravno) imam neku ideju, ali voleo bih da cujem misljenja iskusnijih ljudi.

Ideja:
Da pazarim sad ovaj Crush od 20W i onda skupljam kes za nekog lampasa od 30ak il malo vise vati. Koji bi to lampas bio - nemam pojma.
Otvoren sam za predloge. Mada jako preferiram ovu narandzu.
Unapred se radujem savetima!