Pre jedno 5, 6 godina dok sam bio student imao sam par neuspešnih pokušaja na polju pedalogradnje i tako sav isfrustriran i razočaran dignem ja ruke od te rabote. No avaj, oko novogodišnjih praznika uvati mene nešto nostalgija dok sam kopao po bekapima bekapa i krenem ponovo da razgledam šeme po netu. Pomislih - imam osnovno znanje iz elektronike, umem da lemim, imam pare za zajebanciju što nisam imao dok sam bio student, doživeo sam otkrovenje u vidu bloga tagboardeffects, ne košta me ništa da probam, a možda i bude blagorodno po živce, što ne bih probao? Pošto sam oduvek sam hteo da posedujem neki devi ever fuzz, odlučio sam se za hyperiona, po ovoj šemi

Samo da napomenem da isto kao što sam zbatalio pedalogradnju, tako sam zbatalio i gitaru te me slobodno pljujte za traljavo sviranje

Komentari i pljuvačina, vazda dobrodošli. Ako nekoga interesuju iznutrice, mogu da okačim i fotke, ali u suštini sve je isto, sem što sam umesto MPSA18 i 2N2907A trandža metnuo Ei Niš BC109 i Siemens BC 177.
Toliko