Znači koji amp u tom fazonu može ,da se svira u bendu,da ima iole neki sound,tj da barem 4-5 emulacija mogu da zazvuče,što bi se reklo...?Volim da imam što manje pedala ispred sebe,a efekti mi nisu presudni...Hvala svima!
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
tommytigh77 wrote:plus neki aktivni monitor za kontrolu
Hvala drug!! Ništa HI GAIN i ne sviram u principu,klin,LOW GAIN,+ neki skrimer eventualno i sl...Mancha wrote:Imao sam stariji Cube 80 i noviji Cube 40XL, ali na oba pojačala high-gain modeli imaju prilično plastičan zvuk u poređenju sa Peavey Vypyr 30 koji sam takođe imao i koji je vrlo dobar.
Za low gain i clean stvari je Cube dosta dobar, a verovatno najbolja stvar na celom pojačalu je DynaAmp model koji radi sve od near-breakup clean-a do high gain-a i to jako dobro, a mnogo je zabavan za sviranje.
MEDIUM gain itd...zokigajson wrote:Hvala drug!! Ništa HI GAIN i ne sviram u principu,klin,LOW GAIN,+ neki skrimer eventualno i sl...Mancha wrote:Imao sam stariji Cube 80 i noviji Cube 40XL, ali na oba pojačala high-gain modeli imaju prilično plastičan zvuk u poređenju sa Peavey Vypyr 30 koji sam takođe imao i koji je vrlo dobar.
Za low gain i clean stvari je Cube dosta dobar, a verovatno najbolja stvar na celom pojačalu je DynaAmp model koji radi sve od near-breakup clean-a do high gain-a i to jako dobro, a mnogo je zabavan za sviranje.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest