Kolo je manje-vise isto kao original. Umesto LDR-ova koristim DPDT prekidac da menjam kanale jer mi footswitch ne treba. Moguce je lako zameniti DPDT prekidac mini relejem koji ce da se napaja strujom za grejanje. Ostavio sam malo rezervne struje na trafou, za slucaj da se predomislim. Nema tonskih kontrola posto ionako planiram da koristim EQ pedalu, ali je trivijalno dodati ih. Ostavio sam prostora napred na sasiji za jos 3 pota ako zatreba. Moguce je dodati i posebne tone kontrole po kanalima, ali se onda switching malo komplikuje.
Sasiju sam osmislio tako da u sebi ima L profil na koji se kace lampe i dva terminal stripa. Jedan za napajanje, drugi za zelenu ravan. Bice tu i jedna deblja "ground bus" zica za plavu ravan. Napajanje je sa druge strane nosaca lampi tako da zice koje vode od elektrolita do mesta koje napaja elektrolit i mase budu sto krace. Drugi L profil je samo da stoji izmedju trafoa i ostatka i stiti od sumova.
Sto se tice troskova, ofarbana sasija kod 5MK je 25e. Trafo je 17e kod trafomatica. Sve ostale komponente ima na banzai i ukupno sa lampama izadje oko 70e bez carine (verovatno blizu 100ke sa dazbinama).
Specifikacije za trafo su
Primar 230V
Sekundar 1: 275V 40mA
Sekundar 2: 12.6V 0.6A
moze i 6.3V umesto 12.6. Stavio sam 12.6 zato sto se dupliranjem napona prepolovljuje struja. A sto manje struje, manje i EM zracenja, pa je manja sansa za sumom. A i lakse je uvezati grejanje na 12.6V jer se koriste samo terminali 4 i 5 na lampama.