MARKBASS!
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
MARKBASS!
Ovo nije pitanje, vec obavestenje da je u nas fini mali grad poceo da stize i Markbass! Video sam ga danas u Mega mjuziku, i io sam hepi kad sam video da ga sad ima kod nas... A onda sam otisao u Mitros i izvalio da Imaju pun ku**c doticnih... Rek'o da obavestim. Pitao sam da li ce se saradnja sa Markbassom nastaviti, a oni su rekli, da hoce. Znaci paleta se siri. Drago mi je kad se unose novine u ovu nasu siromasnu ucmalost.
Probao sam jedno... i mogu reci da je bas fino.
Probao sam jedno... i mogu reci da je bas fino.
Re: MARKBASS!
Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!
Samo da se skupi za jednu glavu....
Samo da se skupi za jednu glavu....

- sirac-šunka
- vragolan
Ja sam srecan...
Samo kakve su cene?

Samo kakve su cene?
Pa... ono... Dosta su zajebane, ali ni upola koliko sam mislio. Npr kombo od 500w kosta nesto tipa 80000, ali da te ne lazem ne secam se bas najbolje... Ortak me je pozurivao pa sam u Mitrosu kupio zice i odleteo dalje. Cini mi se da se Mitros prosecno ugradio, tj da nije preterao.
Danas sam probao Little markbas II,i onaj drugi od 250w.
Little markbas II,je bolji od ovog drugog jer ne ubija dinamiku...Jako je neutralan...Ali mnogo para...57000 dinara,ovaj jeftiniji je 40000...
Little markbas II,je bolji od ovog drugog jer ne ubija dinamiku...Jako je neutralan...Ali mnogo para...57000 dinara,ovaj jeftiniji je 40000...
Cene u Music storu:
Little Mark 250 --- 449 eur
Little Mark II --- 675 eur.
Little Mark 250 --- 449 eur
Little Mark II --- 675 eur.
- ADJazzBV.Aco
Ljudi Pa to Je MarkBass
, ja sam Yamaha Bass Stage platio 600e 

- sirac-šunka
- vragolan
Markbass uvoze samo Mega music i Mitros, ili postoji jos neko?
Koliko znam SAMO Mitros uvozi Markbass.
Postoji jedan u Mega musicu. Mega music narucuju preko nekog onlajn sajta, tako da nije za cudno0 sto imaju sarenoliku robu. Kod njih mozes da narucis ako hoces. Ali Mitros ce jedini non stop da uvozi Markbass.