Ovo je bio milioniti pokusaj da od "necega" napravim pitu, ali to tako, ipak, ne ide...
Tako da, posle nekoliko desetina promenjenih pedala i u tim promenama izgubljenih, ko zna koliko para, sam cvrsto resio da ispazarim, kako-tako, jedan Fuzz Face. U stvari, pedalu pravljenu da zvuci najpribliznije moguce starom, dobrom Dallas Arbiter Fuzz Face i to iz post-germanijumskog razdoblja.
Koliko sam se ja raspitivao, u BG-u je dostupno ovo
http://www.box.net/shared/a2qukkvwgo
i ovo
http://www.box.net/shared/uxji4t5skg
Posle bezbroj sati provedenih ispred ekrana i trazeci svaku mogucu informaciju koja je dostupna na internetu, sve se svodi na sledece: Fulltone 70 ima 'mid' pot i mnogo vise gain-a...
Shvatio sam sto vise citam ocene korisnika/kupaca i ostale tehnicke karakteristike, sve vise sam sebe zbinjujem, a to radim vec skoro pola godine.
 (ali na mozili
 (ali na mozili   )
 )Tako da, pre nego sto uzmem svoje pojacalo i gitaru i krenem da isprobavam po radnjama, bio bih stvarno zahvalan ako neko ima bilo kakvu dodatnu informaciju koju zeli da podeli ili mozda utiske o nekoj od ove 2 pedale.
Naravno da dolazi u obzir i predlog za nesto trece, sto sam mozda ispustio iz vida, a moze lako da se nabavi ili vec postoji u Srbiji.
Pozz i hvala unapred

. Ne smem ni da pomislim sta bi se desilo, da mi se posle svega toga ne dopadne finalni proizvod ili da nadjem nesto korisnije... Sigurno mi ne bi pridrzavala vrata od sobe.
 . Ne smem ni da pomislim sta bi se desilo, da mi se posle svega toga ne dopadne finalni proizvod ili da nadjem nesto korisnije... Sigurno mi ne bi pridrzavala vrata od sobe.

To prosto ne ide tako, fuzz je toliko "primitivan mikroorganizam" da Q1 mora da bude 70-90hFE a Q2 mora da bude 110-130hFE, bez obzira koji fuzz bio, ako to treba da bude pedala koja košta od 90 evra naviše. Radiće i misbiasovan, ali zašto toliko plaćati nešto što nije "to"?
 To prosto ne ide tako, fuzz je toliko "primitivan mikroorganizam" da Q1 mora da bude 70-90hFE a Q2 mora da bude 110-130hFE, bez obzira koji fuzz bio, ako to treba da bude pedala koja košta od 90 evra naviše. Radiće i misbiasovan, ali zašto toliko plaćati nešto što nije "to"? 

To good to be istina?(transport, carina...)
  To good to be istina?(transport, carina...)