Sviram akustičnu, Washburn D10SNS ozvučenu Seymour Duncan Woody-jem, signal prolazi kroz SD Pickup Booster i završava u Yamahinom mixeru (slično ovom http://www.yamahaproaudio.com/products/ ... index.html samo mnogo starijemdejankuki wrote:hoces li ti da elektricnu napravis Akusticnom ili zelis akusticnu da ukljucujes na miksetu...
 ).
 ).Problem nastaje zbog pickup boostera, koji mi je neophodan, jer singla ima baš low output i mora nečim da se digne.

Kada resonance switch stoji na "0" zvuk je skroz ok, "pravi akustičan"
 ali ima mnooogo šuma zbog lošeg uzemljenja. (mogu ja to da sredim izmedju pesama tako što ću rukom dotaći pedalu, ali koje je onda rešenje u svirci... Da se izujem i naslonim stopalo na pedalu?
  ali ima mnooogo šuma zbog lošeg uzemljenja. (mogu ja to da sredim izmedju pesama tako što ću rukom dotaći pedalu, ali koje je onda rešenje u svirci... Da se izujem i naslonim stopalo na pedalu?  )
 )Kada resonance switch stoji na "2", spušta 3-5kHz i potpuno se gubi bilo kakav šum, ali se i signal pretvara u neki ala-Gibson 135 zvuk, što meni u ovoj priči nikako ne odgovara.
E sada, moze li se nekom sličnom spravicom, kao tvojom, izbaciti, ili barem umanjiti taj trip jazz neck humbucker-a koji mi je stvarno nepotreban u toj priči?

).
 ). (sanjam ih još otkad sam prvi put video Plexitone i Classic pedale) ali mi je bezveze da, u ovom slučaju , uzimam nešto što je  duplo skuplje od moje sadašnje akustare. Verovatno bi bilo isplatljivije da prodam ovo moje, dodam tu lovu i uzmem neku dosta "jaču" akustaru.
 (sanjam ih još otkad sam prvi put video Plexitone i Classic pedale) ali mi je bezveze da, u ovom slučaju , uzimam nešto što je  duplo skuplje od moje sadašnje akustare. Verovatno bi bilo isplatljivije da prodam ovo moje, dodam tu lovu i uzmem neku dosta "jaču" akustaru.