Na cega vam mirise ?

Deluje jako povoljno.
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Tačno. To što u oglasima stalno traže prevelike cifre za pojačala ne znači da su to realne cene. Međutim, kod preprodavaca se ustalila cena od oko 400-500 evra za polovnog JC-120, i teško da će padati u skorije vreme.sinisake wrote:To je realna cena.
U suštini brini samo o zvučnicima.nenadnenad wrote:...sto se ne razumem u ispravnost ili neispravnost pojacala...
 (Bilo oko 800, pre nove godine, ovih 700 je cena koju bih moga da dobijem preko jedne veze, heheh)
  (Bilo oko 800, pre nove godine, ovih 700 je cena koju bih moga da dobijem preko jedne veze, heheh) 

Ostalo se lako \ jeftino popravi ?Rocket Roll wrote:sinisake wrote:To je realna cena.
U suštini brini samo o zvučnicima.
Da,taj oglas je aktuelan vec nekoliko meseci. Negde oko nove godine je trebalo da odem u Knezevac da probam to pojacalo, ali kao sto rekoh...Sava wrote:Zakon ponude i potražnje, trenutno se sve teško prodaje. Cena između 350-400 za pojačalo u odličnom stanju je realna. Video sam oglas za Lab 5 za nekih 280 e što je takođe dobra cena, ali se oglas ponavlja.

Uvek je tako...cccira wrote:Skoro sam svirao na JC novije proizvodnje i ucinio mi se dosta losije od par starijih koje sam imao da probam

U najvećem broju slučajeva, da.nenadnenad wrote: Ostalo se lako \ jeftino popravi ?
Rekoh već negde, ima mnogo revizija Jazz Chorusa. Generalno, što starija to bolje zvuči (kolo je kasnije pojednostavljivano i korišćeni su drugi čipovi).sinisake wrote:Oba su imala neku karakteristiku na visokima (neki metaliziran prizvuk) koja mi se nikako nije dopala... Ono sto ni do danas nisam shvatio je da li je u pitanju sitan kvar ili je to jednostavno priroda pojacala...
Ovaj koji sviram na probama i svirkama nema tu karakteristiku, jbg... ko ce znati...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest