Najveći problem je bio - utvrditi tačnu shemu. Mnogo ih pluta netom i za svaku je ovaj ili onaj stručnjak (odnosno "stručnjak") ustvrdio da ne valja. Na kraju sam našao servisnu shemu, a nešto pre toga je (koliko znam) jedan fini Brazilac bio tako dobar da rasturi svoj DMM i skenira pločicu... and off we went!
Kad sam dobio potvrde od jednog vlasnika DMMa da su svi elementi na pravim mestima i prave vrednosti, trebalo je naći čipove. Povremeno iskrsnu na eBayju - ako ih tamo vidite, nemojte ih kupovati. U pitanju su, kako se u 95% slučajeva pokaže, ili falsifikovani MN3008 ili pokvareni MN3005, a ni jedno ni drugo nije ono što je potrebno.
Na kraju sam ih platio u vrednosti njihove težine u zlatu... No, presrećan sam da sam uopšte mogao da ih nađem. Oni i nisu "skupi" u pravom smislu reči - više ih nema i cena je "koliko gazda kaže".
Kalibraciju je odradio Hillybilly koji sa njima ima dugogodišnjeg iskustva. Trebalo mu je par minuta! Impresivno.
Adapter je sa Banzaija (http://www.banzaieffects.com/EH-24V-DC- ... 17532.html). Valjda i ovde može da se nađe nešto na tu temu, ali nisam hteo da mislim.
Na kraju je bilo par užasnih šok-momenata (kolo radi na -15V, a ja sam masu povezao sa negativnim polom, da bih zatim skoro spržio ispravljač jer sam koristio neizolovani DC jack), no na sreću ništa nije izgorelo. Da jeste, za par dana biste mi dolazili na sahranu.

And there you have it. Ako nekog zanimaju zvučni primeri, mogu nešto da odtreskam na gitari.