Potreban savet o kupovini pojacala oko 100€
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Potreban savet o kupovini pojacala oko 100€
Planiram da kupim pojacalo u cenovnom rangu oko 100 eura pa su mi potrebni "strucni" saveti.
Sviram budzetsku gitaru Ibanez GRG270BKN i koristim DIgitech RP50 procesor + komp. Ovo je prvi put da kupujem pojacalo tako da nemam neko iskustvo sto se toga tice. Browsowao sam forume u potraznji istog, ali jos uvek nisam siguran sta da radim. Posto me prvenstveno zanima sviranje power metala, trazim pojacalo koje ce se pokazati kao najpuzdanije za tu kategoriju muzike.
Sviram budzetsku gitaru Ibanez GRG270BKN i koristim DIgitech RP50 procesor + komp. Ovo je prvi put da kupujem pojacalo tako da nemam neko iskustvo sto se toga tice. Browsowao sam forume u potraznji istog, ali jos uvek nisam siguran sta da radim. Posto me prvenstveno zanima sviranje power metala, trazim pojacalo koje ce se pokazati kao najpuzdanije za tu kategoriju muzike.
- mislim_stvarno
Re: Potreban savet o kupovini pojacala
Ovo je interesantno, 2 iste teme u 2 dana...

ili

Ali to je malo preko tvog budzeta.
Nijedno pojacalo od 100e nece te zadovoljiti. To su pojacala ispod 15w, koja mozda mozes u sobi da namestis da zvuce kako treba. Bolje je stedeti jos neko vreme pa kupiti Roland, Vox, ili neko tako kvalitetnije pojacalo od 20-30w. Tada mozes i taj digitech da ostavis po strani jer i Roland i Vox imaju daleko, ali daleko bolje simulacije pojacala. Ima dosta tema o tome.

Za tu kategoriju je najbolje nesto ovako:Xtreme wrote:osto me prvenstveno zanima sviranje power metala, trazim pojacalo koje ce se pokazati kao najpuzdanije za tu kategoriju muzike.

ili

Ali to je malo preko tvog budzeta.
Nijedno pojacalo od 100e nece te zadovoljiti. To su pojacala ispod 15w, koja mozda mozes u sobi da namestis da zvuce kako treba. Bolje je stedeti jos neko vreme pa kupiti Roland, Vox, ili neko tako kvalitetnije pojacalo od 20-30w. Tada mozes i taj digitech da ostavis po strani jer i Roland i Vox imaju daleko, ali daleko bolje simulacije pojacala. Ima dosta tema o tome.

Na pr. ovako nesto?
http://www.mitros-music.com/products/30 ... plifier/9/
Nije frka dodati evro vise, ipak kupujem nesto na cemu cu svirati duze vreme.
http://www.mitros-music.com/products/30 ... plifier/9/
Nije frka dodati evro vise, ipak kupujem nesto na cemu cu svirati duze vreme.
-
Re: Potreban savet o kupovini pojacala oko 100€
Po meni bolje Vox VT15 nego taj Roland
A ja ti predlazem ovo!
oko 100evra je

oko 100evra je

A kukate kako su moje teme o kupovini smaranje...

majtimika wrote:kupuj

Ma koleza sve ti je oprosteno!sinisake wrote:
A kukate kako su moje teme o kupovini smaranje...

Posto za 100 eura nisam mogao da nadjem pojacalo koje bi mi odgovaralo, odlucio sam se za kupovinu pojacala od 200 eura (tek sada), pa mi trebaju preporuke. Valjda se za ove pare moze naci pojacalo koje zadovoljava gore navedene uslove
Hvala

Hvala
http://musiccentar.com/www/singleitem.php?id=214
Jako malo prelazi budzet, sa obzirom da je evro ovih da oko 95 dinara. Mislim, imas roditelje, uvek mozes dodati 2 3 hiljade vise. Zar ne?
Jako malo prelazi budzet, sa obzirom da je evro ovih da oko 95 dinara. Mislim, imas roditelje, uvek mozes dodati 2 3 hiljade vise. Zar ne?

Super je laney,ali pogledaj jos Vox AD 30,isto je super pojacalo za te novce,a imas brdo efekata i simulacija 

Iskreno, definitivno bih uzeo Vox AD 30, ali to je MALO vise preko mog budzeta. Ovo pojacalo vec nije igracka. U svakom slucaju probacu ga, pa cu odluciti da li da stedim jos neko vreme. Hvala
pa bolje ustedi malo novce,i kupi ono sto ti se zaista svidja..moj savetXtreme wrote:Iskreno, definitivno bih uzeo Vox AD 30, ali to je MALO vise preko mog budzeta. Ovo pojacalo vec nije igracka. U svakom slucaju probacu ga, pa cu odluciti da li da stedim jos neko vreme. Hvala