Da li moze neko da mi kaze kako da resim ovaj problem...a da pritom bude sto bolje!
Pokusavao sam na mnoge nacine ali nije bas bilo dobro

Hvala!
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Moze neka slika ili neki kontakt?!theTrooper wrote:Pa ako ti je kvalitet na prvom mestu... Dunlop DC Brick ili P&K Electronics (tj Pecino) Custom napajanje
Fala za trud ali nije to sto trazimmuki17 wrote:
i miran si...ali on je oko 100 e,da znas...
Powerslave[NS/HC] wrote:
A i zaboravio sam da napisem...vise bih voleo da mi neko da ideju kako sam da napravim sopstveno napajanje ali takodje i da mi preporuci neko sto jeftinije a sto bolje
Zato sam to i postavio ovde...posto kontam da ima neko iskustva !muki17 wrote:e ,to ce bogami ici teze..treba tu dosta stvari...neko od pametnijih ce ti to reci..
izgoreli? jel je falilo nesto pedalama???Powerslave[NS/HC] wrote:Zato sam to i postavio ovde...posto kontam da ima neko iskustva !muki17 wrote:e ,to ce bogami ici teze..treba tu dosta stvari...neko od pametnijih ce ti to reci..
![]()
Posle onog kad su mi izgoreli adapteri i slicno vise necu da se petljam (bar dok se ne opremim znanjem!)
moze malo konkretnije??? kao npr...koliko pedala u pedalboardu, da li se sve napajaju na 9v, šta si pokušavao...koliko para planiras da izdvojiš za pravljanje napajanja i sl...Powerslave[NS/HC] wrote:Krenuo sam da pravim svoj pedalboard i manje vise sam zadovoljan...samo jedini problem mi je napajanje.
Da li moze neko da mi kaze kako da resim ovaj problem...a da pritom bude sto bolje!
Pokusavao sam na mnoge nacine ali nije bas bilo dobro![]()
Hvala!
Pedala u pedalboard-u imam 4-5, sve na 9v...pokusavao sam da na adapter od 9v i 1.2A stavim 3-4 jack-a...medjutim to nije radilo...zato sto iam neke pedale koje mi rade na 300mA a neke na 150mA...pa sam takodje pokusavao da na transformato (sa 220v na 9v) isto stavim 3-4 jack-a medjutim bilo je isto....xspaceman wrote:moze malo konkretnije??? kao npr...koliko pedala u pedalboardu, da li se sve napajaju na 9v, šta si pokušavao...koliko para planiras da izdvojiš za pravljanje napajanja i sl...Powerslave[NS/HC] wrote:Krenuo sam da pravim svoj pedalboard i manje vise sam zadovoljan...samo jedini problem mi je napajanje.
Pokusavao sam na mnoge nacine ali nije bas bilo dobro![]()
Hvala!
Hvala puno...nz kako mi je promaklo!xspaceman wrote:vec je o tome dosta pisano na forumu...pogledaj ovde:
http://muzicki-forum.com/forum/viewtopi ... nje+pedala
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest