Ja imam problem sa ljudima... pogadjate koji?! ne mogu da okupim bend. zivim u Krusevcu, i mislim da bih nasao basistu pre u Presevu nego ovde
 ... ja sam gitarista, burazer mi svira bubnjeve... i nikako da nadjem ostatak ekipe..
 ... ja sam gitarista, burazer mi svira bubnjeve... i nikako da nadjem ostatak ekipe..Dakle, meni bi trebala sprava, u kojoj bih mogao da otkucam/nasnimim/skinem sa neta/sta-god - bas, ritam gitaru i to...ali to naravno treba da zvuci realno a ne nekako cudno i budjavo. Ne znam da li je potrebna masina za midi fajlove ili sta vec.Uglavnom, gledao sam neke gitariste na youtube-u, i neke bubnjare koji sviraju uzivo, a ostatak benda na traci
 .. skroz sam sto se toga tice neuk, najblaze receno..tako da bilo ko koji zna kako da prevazidjem ovaj problem, neka mi se javi, i neka mi objasni sta mi je potebno od opreme, i kako se to sve radi ,i slobodno ljudi javljajte se samo napred!
 .. skroz sam sto se toga tice neuk, najblaze receno..tako da bilo ko koji zna kako da prevazidjem ovaj problem, neka mi se javi, i neka mi objasni sta mi je potebno od opreme, i kako se to sve radi ,i slobodno ljudi javljajte se samo napred!keep on rockin'

Samo treba da nadjes RSE pack-ove koji, jelte, daju "realisticni" zvuk... Ne znam, to mi sad pade napamet, mada pretpostavljam da (ponovo) necu biti u pravu, tako da mozes da sacekas i druge odgovore
 Samo treba da nadjes RSE pack-ove koji, jelte, daju "realisticni" zvuk... Ne znam, to mi sad pade napamet, mada pretpostavljam da (ponovo) necu biti u pravu, tako da mozes da sacekas i druge odgovore