Sam kofer se kupuje u svim vecim radnjama "za kucu" kao sto su uradi sam, metro i slicno. Cena za ovu velicinu je oko 2000 din ali moze da se nadje za mnogo manje para po pijacama (muki17 je svoj dobio za neke smesne pare

Ima ih raznih velicina ali mislim da je ova velicina (korisna mera je oko 29x40cm) najpogodnija za ovakvu upotrebu. Ono sto je meni bilo bitno je da ima dovoljno mesta za wah i da manje pedale (boss, mxr...) staju komotno u dva reda, jedne iznad drugih. Sve u svemu, u ovaj kofer staje oko 8 pedala, odnosno 6 + wah. Mozda bi mogla jos jedna da se nagura, ali ne vise. Pored pedala, staje komotno i napajanje (bilo da su adapteri ili neko univerzalno), kablovi, kajis za gitaru, trzalice, zice, kljesta... sta god je ljudima potrebno za svirku.
Video sam da neki koriste ovakve kofere, pa u njih stavljaju postolja sa pedalama, koja kasnije vade iz samog kofera. To je ok resenje, ali meni malo neprakticno + postolje mora da ima neke rucke koje zauzimaju dragoceno mesto.

Meni se vise svidja da pedale stoje u koferu (tacnije u poklopcu kofera kako ivice ne bi smetale pri paljenju/gasenju pedala) i da se ne vade iz njega.
Drvo od kojeg je kofer, nije dovoljno jako da izdrzi konstantno gazenje pa ga je potrebno ojacati necim. Ja sam nabudzio komad medijapan ploce koja je uglavljena u poklopac kofera. Dovoljno je jaka a izuzetno laka i tanka, tako da je ona odlicno resenje.
O pricvrscivanju pedala za podlogu se vec puno govorilo ali je cicak traka jedno od najprakticnihih resenja. Nije bas jeftina (oko 200 din po metru), ali odlicno sluzi. Ja sam oblozio celu povrsinu ploce cickom (zalepio sam ga nekim lepkom za drvo), za sta treba nesto preko 2m najsire trake koju sam uspeo da nadjem ali je moguce i zalepiti samo na mestima gde ce biti pedale kako bi se ustedeo koji din. Sto se lepljenja cicka za pedale tice, nigde nisam nasao samolepljuvu cicak traku pa sam koristio onu traku sto se lepi sa obe strane.
I eto... ti je valjda to. Nisam jos sve povezao ali cu okaciti koju sliku kasnije.
Ja imam ovaj kofer nesto preko pola god i jos uvek je u odlicnom stanju. Gazen je, bacan, pokisao je par puta, jednom sam ga cak i nasao u jedno 5 cm vode i pedale su svaki put ostale neostecene i suve.

Kad se saberu troskovi, dodje na jedno 3000 din u vrh glave.