http://www.diystompboxes.com/smfforum/i ... ;topicseen [The "Other Site"]
...no commentRocket Roll wrote:Samo Klon je "FSB proprietary", ostalo je sa "ostatka neta". Klon mi je ujedno i najbolniji projekat jer za njega nisam ni imao izbora, pa sam morao da trpim da me onaj alkoholisani Novozelanđanin voza kao malo dete oko tri varijante pločice i par ozbiljnih grešaka. A jedina njegova "visina" u odnosu na svakog drugog mladića sa lemilicom je u tome što je njegov drugar kupio originalnog Klona, pa ga je on naučio kako da skine smolu sa njega - samo, zašto je onda odlučio da to ukradeno znanje deli sa drugima na pogrešan način? Mogao je samo da sedi, ćuti i pravi se pametan. Gorak ukus u ustima ostaje posle svakog oslanjanja samo na takve veseljake.borislavgajic wrote:...KLON CENTAUR...WOOLY MAMOOTH..FUZZFACTORY....MACHINE....SCREWDRIVER...
Da se ne ubeđujemo da baš niko drugi osim FSB ekipe, na primer, nikad nije pričao sa Markom Alfsom, niti video unutrašnjost FazFejsa. Francuzi su merili gain i ispitivali orijentaciju "misterioznih" FF tranzistora dok FSB još nije ni postojao - a kako i verovati FSB ekipi, kad u njihovom threadu o FuzzFactory još uvek stoji par pogrešnih layouta za koje se tvrdi da su ispravni?
Zato ti se i čudim - svaki put kad navratiš, samo pričaš o Freestompboxes. Zarad čega? Reklame?
Vidi druge graditelje na MF. Zanimaju ih FazFejsovi, ToneBenderi itd. A neće biti da ne umeju da nađu FSB, imaju i oni Gugl...
Koje si modele probao?borislavgajic wrote: p.s.
i ja mislim da mesaboogie nisu bas neka pojacala![]()
...bar se u necemu slazemo
ni jedan brate....I was sarcasticDersu Uzala wrote:Koje si modele probao?borislavgajic wrote: p.s.
i ja mislim da mesaboogie nisu bas neka pojacala![]()
...bar se u necemu slazemo
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest